A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Nerf Elite Surgefire

Termékkatalógus
Nerf Elite Surgefire
4,7 31 értékelés
Játékpisztoly - fiúknak, fegyver hossza: 25 cm, anyaga: műanyag, lövési távolság akár 27m, hab töltények, alsó korhatár: 8 éves
Kód:  HRAif6257 Termékszám:  5010993445813 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Nerf Elite Surgefire

Éld át az izgalmakat az új Nerf Elite Surgefire fegyverrel

Próbáld ki az igazi lövöldözős akciójátékot egy Nerf kilövővel. A Nerf N-Strike Elite Surgefire kilövő tára 15 szivacslövedéket fogad be. Ezek a lövedékek habszivacsból készültek, így biztos lehetsz benne, hogy gyerekedet nem éri sérülés játék közben. Válassz célt, és ürítsd ki a teljes tárat másodpercek alatt. A Nerf kilövő lőtávolsága hihetetlenül nagy: 27 méter. Gyere, élvezd az adrenalin-élményt a barátaiddal!



Megbízható és hatékony Nerf kilövő

A nagy, 15 töltényes dobtárnak köszönhetően nagyobb lesz az élvezet. A bevált Slam Fire töltőmechanizmus, valamint a könnyű kezelhetőség mellett azt is biztosítja, hogy a Nerf N-Strike Elite Surgefire kilövőt gyorsan megtölthesd. A praktikus, elölről megtölthető dobtárnak köszönhetően az újratöltés még harc közben is gyors. Mint az összes beépített rugós, a szivacslövedéket mechanikusan kilövő Nerf fegyver használata, a Nerf N-Strike Elite Surgefire kezelése is nagyon kényelmes. A műanyag testen gondosan elhelyezett három lyuk a tartóheveder rögzítésére szolgál.

Nerf Elite Surgefire 15 szivacslövedékkel


A Nerf N-Strike Elite Surgefire legfontosabb jellemzői

  • Akár 15 szivacslövedéket befogadó dob tölténytár
  • A Nerf Elite Surgefire lőtávolsága akár 27 méter
  • A kilövő kiváló minőségű műanyagból készült
  • A biztonságos szivacslövedékek nem okoznak sérülést
  • 8 éves kortól ajánlott

Nerf Elite típusú szivacslövedékek

A csomagban a Nerf N-Strike Elite Surgefire kilövő mellett 5 habszivacs töltényt is találsz. Természetesen bármely Nerf Elite típusú lövedékkel, vagy más sorozatú (pl. Zombie Strike vagy Modulus) tölténnyel is használható.

Paraméterek

Alsó korhatár
8 éves kortól Kész!
Anyag
Műanyag Kész!
Lőtávolság
27 m Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
8 éves kortól Kész!

Játékfegyverek

Anyag
Műanyag Kész!
Lőtávolság
27 m Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

üdv,a kiállított mit jelent? köszönöm,Robi

Kérdések és válaszok: Nerf Elite Surgefire
Kiegészítők: Nerf Elite Surgefire Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nerf Elite Surgefire. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nerf Elite Surgefire. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nerf Elite Surgefire. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nerf Elite Surgefire.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ