30 dnů na vrácení Shop roku

Nerf Fortnite TS

Termékkatalógus
Nerf Fortnite TS
Játékpisztoly - fiúknak, fegyver hossza: 72 cm, anyaga: műanyag, töltény: nyilak, alsó korhatár: 8 éves
Kód:  HRAdn00760 Termékszám:  5010993614479 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Nerf Fortnite TS

A Hasbro legendás Nerf játékfegyvereit most a híres Fortnite játék ihlette, és a balsterekből különkiadást hoztak létre. Ez a Nerf Fortnite TS játékfegyver nemcsak a videojátékok rajongóit fogja megörvendeztetni, de minden 8 évnél idősebb kisfiút is.A blaster a Fortnite-ban is megjelenő fegyver piros-fehér megjelenését tükrözi, és manuális betöltéssel biztosítja a hatékony lövéseket. A belső tár legfeljebb 4 lőszernek ad helyet, további 4 pedig későbbi felhasználásra raktározható el benne. Az egyedülálló Nerf Fortnite TS játékfegyverrel 8 Nerf Elite hablőszert kapsz,amelyek rugalmas üreges heggyel rendelkeznek. A játék műanyagból készült, működéséhez nincs szükség elemekre. A gyerekeknek játék közben védőszemüveget szükséges viselniük.


A Nerf Fortnite TS játékfegyver legfőbb jellemzői

  • Játékfegyver, amelyet az Epic Games híres Fortnite videojátékai ihlettek
  • A Hasbro Nerf Fortnite TS blasterét 8 évnél idősebb fiúknak tervezték, de minden gyermek örömét lelheti benne, aki szeret lőni
  • A játékfegyver a kézi töltésnek köszönhetően elmélyíti a játékélményt
  • A játékot a Fortnite fegyver piros és fehér megjelenése ihlette
  • A 72 cm hosszú játékfegyver minőségi műanyagból készül
  • A tár 4 lőszert tárol egyszerre, a másik 4 pedig a a későbbi újratöltés céljából tárolható
  • A csomagban 8 darab lőszert található
  • A Nerf Fortnite TS blaster lőszer nagy hatótávolsága a továbbfejlesztett, rugalmas üreges csúcsnak köszönhető
  • A fegyver működéséhez nincs szükség elemekre
  • A Nerf blasterekkel történő játék támogatja az együttműködést, a gyors döntéseket és a pontos célzást
  • Játék során javasoljuk, hogy a gyermekek viseljenek védőszemüveget (nem tartozék)

Nerf játékfegyver a Fortnite világából

A Hasbro Nerf Fortnite TS játékfegyvere egy innovatív játék, amelyet a jól ismert Fortnite videojáték ihletett, és nem csak a játék minden rajongójának szerez örömet, de bármely 8 évnél idősebb gyermek számára is - nemcsak fiúknak. A blaster a játékból ismert fegyvert utánozza, és kézzeltölthető. A tár 4 lőszert tárol,amelyet további 4 egészít ki, így a lövész néhány másodperc alatt újratöltheti a játékfegyvert. A játék működéséhez nincs szükség elemre.


A Nerf Fortnite TS blaster könnyen kezelhető

A blaster kezelése rendkívül intuitív, és a gyerekek gyorsan rá fognak érezni - a kézi töltésnek köszönhetően a játékélmény még jobb lesz. Függetlenül attól, hogy gyermekeid még újak a Nerf játékfegyverek világában, vagy már rendelkeznek tapasztalatokkal a Nerf korábbi modelljeivel kapcsolatban ésszeretnék megszerezni kedvenc fegyverüket a Fortnite világából, a Nerf Fortnite TS bárki számára alkalmas, aki szeretne nagyszerű élményben részt venni barátaival. Amikor a Nerf Fortnite TS játékfegyverrel játszanak gyermekeid, ügyelj arra, hogy védőszemüveget viseljenek, és lövés közben ne az arc területére irányítsák ajátékfegyvert.


Nerf Elite Darts hablőszer üreges heggyel 

A Hasbro egyedülálló Nerf Fortnite TS blastere soha nem látott szórakozást hoz gyermekeid számára a Nerf Elite speciálisan kialakított, rugalmas üreges hegyének és a hosszú hatótávolságnak köszönhetően. A Nerf Fortnite TS játékfegyver csomagjában 8 lőszert találsz, és szükség esetén továbbiakatis vásárolhatsz. Kezdődjön a móka!






Paraméterek

Alsó korhatár
8 éves kortól Kész!
Anyag
Műanyag Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
8 éves kortól Kész!

Játékfegyverek

Anyag
Műanyag Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nerf Fortnite TS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nerf Fortnite TS. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nerf Fortnite TS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nerf Fortnite TS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nerf Fortnite TS.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ