A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Nerf Mega CycloneShock

Termékkatalógus
Nerf Mega CycloneShock
4,9 19 értékelés
Játékpisztoly - fiúknak, fegyver hossza: 25,4 cm, anyaga: műanyag, lövési távolság akár 23m, hab töltények, alsó korhatár: 8 éves
Kód:  HRAa2438 Termékszám:  5010993550647 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Nerf Mega CycloneShock

Hatékony forgótáras fegyver 

A Nerf Mega sorozat Nerf Cycloneshock fegyvere nagyon hatékony, az ellenségnek nem lesz esélye ellene. A forgótár továbbfejlesztett technológiájának köszönhetően akár hat nyilat is kilőhetsz gyors egymásutánban.


Az ellenségednek nem lesz esélye

A Cycloneshock kiváló, 23 méteres hatótávolsággal bír. Szupergyors lövedékeivel hihetetlen pontossággal találhatsz célba. Az igazi harc elkezdődhet, csak töltsd meg a fegyvert és tüzelj! A csomagban a pisztoly mellett hat nyilat is találsz.


Minőségi kivitel és biztonság

A Nerf pisztoly kiváló minőségű és tartós műanyagból készült, amely ellenáll a durvább kezelési módnak is az akciódús harcok során. A gyermekek értékelni fogják a pisztoly kis tömegét, így könnyedén játszhatnak vele egész nap. Ráadásul a nyilak szivacsból és gumiból készültek, így teljesen biztonságosak.

A játék 8 éves kortól ajánlott.

Paraméterek

Alsó korhatár
8 éves kortól Kész!
Anyag
Műanyag Kész!
Lőtávolság
23 m Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
8 éves kortól Kész!

Játékfegyverek

Anyag
Műanyag Kész!
Lőtávolság
23 m Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nerf Mega CycloneShock Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nerf Mega Cycloneshock. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nerf Mega CycloneShock. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nerf Mega CycloneShock. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nerf Mega CycloneShock.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ