Shop roku Akvizice ApF HU

Nerf Modulus - ECS10 Blaster

Termékkatalógus
Nerf Modulus - ECS10 Blaster
Játékpisztoly Ajánlott kor: 8 év
Kód:  MKTSKHRAa4573 Gyártó honlapja:

Nerf Modulus - ECS10 Blaster


Építsd meg saját Modulus

N-Strike modulus egy egyedi motoros fegyverrel, amit lehet építeni szerint a kívánságaikat. vanIce skálázható 30 különböző részből áll, mely több mint 1000 kombináció építeni fegyverek, és emiatt könnyen přizpůsobíš modulusa minden küldetés, vagy különleges esemény.


Lőszer mindig kéznél

Gun büszkélkedhet pontos felmérése és hatékony rendszer kialakítása, amely tűz egy nyíl távolsága akár 27 méter.A csomag található 10 klasszikus és 10 nyilak.Minden alkatrész a sorozat NERF modulus kompatibilisek a különböző N-Strike Elite.


Minőségi kivitelezés és biztonság

Gun Nerf készült kiváló minőségű és tartós műanyagból, amely képes kezelni akár durvább kezelése összecsapások az akció során. Gyermekek értékelni fogják a kis súly, a pisztoly, így könnyen játszani minden nap. Továbbá, a nyilak habosított vagy gumiból készült, és teljesen biztonságos.

Ez a játék alkalmas a gyermekek 8 éves kortól.


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nerf Modulus - ECS10 Blaster. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nerf Modulus - ECS10 Blaster. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nerf Modulus - ECS10 Blaster. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nerf Modulus - ECS10 Blaster.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ