Akvizice ApF HU Shop roku

Nerf Elite Retaliator

Termékkatalógus
Nerf Elite Retaliator
5 1 értékelés
Játékpisztoly - 8 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAa4188 Termékszám:  5010993303854 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Nerf Elite Retaliator

A N-Strike Elite - Retaliator nem csak gyerekeknek jó szórakozás. Lépj be a Nerf csaták egyedülálló világába ezzel a különleges fegyverrel és élj át izgalmasabbnál izgalmasabb kalandokat a barátaiddal akár minden nap. A puska több levehető és sokféleképpen variálható részből áll, ennek köszönhetően négy különböző felépítésű fegyvert tudsz összerakni. Így minden csata teljesen egyedi lesz. A 12 puha töltényt a maximális biztonságot szem előtt tartva tervezték, még a legkisebb vagy a Quick tölténytárral is könnyedén sarokba szoríthatod az ellenfeledet. Ami a lövést illeti, a puska hihetetlenül nagy stabilitással és tiszteletreméltó, akár 27 méteres, hatótávolsággal büszkélkedhet.

A fő előnyök

  • 4 lehetséges konfiguráció
  • Puha, biztonságos lövedékek
  • Hatótávolság: 27 m
  • Stabil tartás

A csomag tartalma:
Puska, tölténytár, alkartámasz, puskacső meghosszabbítás, Quick tölténytár, 12 ELITE töltény és használati utasítás.

Ajánlott életkor:
8 éves kortól

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48/EK irányelvének, amelyet 2009. június 18-án fogadtak el a játékok biztonságáról. Természetesen CE megfelelőségi jelöléssel is rendelkezik.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nerf Elite Retaliator Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nerf Elite Retaliator. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nerf Elite Retaliator. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nerf Elite Retaliator. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nerf Elite Retaliator.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ