A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Nerf Rebelle - Nyílpuska süvítő nyilakkal

Termékkatalógus
Nerf Rebelle - Nyílpuska süvítő nyilakkal
4,0 1 értékelés
Játékpisztoly - nyílpuska lányoknak, 8 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAa5198 Termékszám:  5010994861544 Gyártó honlapja:
Nerf Rebelle - Nyílpuska süvítő nyilakkal Megszűnt

Nerf Rebelle - Nyílpuska süvítő nyilakkal

Nyílpuska a kis lázadóknak

Sok lány vágyik arra, hogy akcióhős vagy kém lesz egyszer. Hála a Nerf Rebelle játékfegyvernek, valóra válthatja az álmát, és egy nap vadász lehet belőle! Ez a fegyver a tökéletes ajándék, amellyel a kis ördögnek rengeteg mókában lesz része.


Legyél elit céllövő

A Courage nyílpuska segítségével minden ellenfeleden felül fogsz kerekedni. A kalandok során nyilakat tudsz kilőni és hallgathatod, milyen szépen süvítenek a levegőben. Egyszerűen csak helyezz egy nyilat a puskacsőbe és lőj. A csomagban a kém nyílpuska mellett két süvítő nyílvessző is található. 


Minőségi kivitelezés és biztonság

A Nerf nyílpuska kiváló minőségű és tartós műanyagból készült, amely még az akciódús csaták keményebb ütközeteinek próbáját is kiállja. A gyermekek örömére a számszeríj kis tömegű, így bátran játszhatnak vele akár egész nap. Ezenkívül, a nyílvesszők anyaga szivacs vagy gumi, így használatuk teljesen biztonságos.

A játék gyermekeknek 8 éves kortól ajánlott.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nerf Rebelle - Nyílpuska süvítő nyilakkal
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nerf Rebelle - Kuše s pískajícími šípy. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nerf Rebelle - Kuše s pískajúcimi šípy. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nerf Rebelle - Armbrust mit Pfeilen pískajícími. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nerf Rebelle - Armbrust mit Pfeilen pískajícími.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ