Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Nerf Ultra AMP

Termékkatalógus
Nerf Ultra AMP
4,0 1 értékelés
Nerf puska - Ultra, hab töltények, hatótávolsága 36 m, kivehető tálca , 6 töltény fér a tárba, 6 töltény a csomagban, tár a csomag része, anyaga műanyag, fehér és narancssárga kivitel, alkalmas 8 éves kortól, 6 AA típusú elem
13 190 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  HRAbz15908 Termékszám:  5010993874965 Gyártó honlapja:

Nerf Ultra AMP

A Hasbro Nerf Ultra AMP motoros játékpisztollyal minden legalább 8 éves korú kisfiúnak nagyszerű szórakozásban lehet része. A Nerf Ultra AMP fegyver pontos, könnyen újratölthető és az innovatív lőszernek hála képes akár 36 méteres távolságban is lőni. A bepattintós tár eltávolítása és visszahelyezése egyszerű, elfér benne mind a 6 darab, a csomagban található Nerf Ultra Darts lőszer. A fegyver rendelkezik még egy célkereszttel is. A Nerf Ultra AMP fegyver habszivacs lövedék gyorsaságát és pontosságát az új, prémium Aerofin technológia és rendkívül alacsony tömegű Nerf Ultra hab anyag adja. A játék műanyagból készült és működéséhez elemek szükségesek. Játék közben ajánlott a védőszemüveg viselete a gyerekeknek.


A Nerf Ultra AMP gyermekpisztoly főbb jellemzői

  • A Blaster Nerf Ultra AMP 8 éves kortól idősebb fiúknak készült, de minden gyermek számára alkalmas, aki szeret lövöldözni
  • A Nerf Ultra AMP egy nagyon precíz motoros robbanópisztoly
  • A gyermekpisztoly lehetővé teszi a gyors újratöltést a könnyen kivehető bepattintós tárral
  • A pontos célzás érdekében célkereszttel is rendelkezik
  • A pisztoly minőségi műanyagból készült
  • A csomagban 6 Nerf Ultra Darts lőszer áll a rendelkezésedre a tárazáshoz, a Nerf eddigi leghosszabb, 36 méteres hatótávolságával
  • A Nerf Ultra AMP robbanópisztoly habszivacs töltény sebességét és pontosságát a továbbfejlesztett, aerodinamikus formájú hegy, az Aerofin technológia és a könnyű Nerf Ultra hab adja
  • A fegyver működéséhez szükséges az elemek megvásárlása
  • Játék közben ajánlott a védőszemüveg használata a gyerekeknek (nem tartozék)

Nerf Ultra AMP erőteljes motoros gyermekpisztoly

Az elektromos meghajtású Nerf Ultra AMP gyermekpisztoly egy olyan innovatív játék, amely minden játékos gyermeket megörvendeztet 8 éves kortól - és nemcsak a kisfiúkat. A fegyver újratöltése gyors és egyszerű, a 6 darab lőszert tartalmazó tár teljesen eltávolítható, így a gyerekek egyszerűen újratölthetik és visszahelyezhetik azt; néhány másodperc alatt újra tárazhatják a fegyvert. Emellett a pisztoly célkeresztet is biztosít a pontosabb célzáshoz.

A Nerf Ultra AMP robbanópisztoly használata könnyű

A fegyver kezelése intuitív, a gyerekek maguk is hamar rájönnek - miután egy kis ideig nyomva tartják a gyorsítógombot, majd pedig lenyomják a ravaszt, kilőhetnek egy darab Nerf Ultra Darts lőszert. Miután újra megnyomják a ravaszt, egy újabb lövedéket lőhetnek ki. Lehetnek a gyermekeid teljesen újoncok a Nerf fegyverek világában vagy lehetséges, hogy már rendelkeznek némi tapasztalattal az előző generációs Nerf pisztolyokkal és szeretnének nagyobb teljesítményű fegyverre váltani, a Nerf Ultra AMP mindenki számára alkalmas, aki szeretne egy jót játszani a barátaival. A Nerf Ultra AMP játékpisztoly használata közben a gyerekek viseljenek védőszemüveget és ne célozzanak az arc területére.

Nerf Ultra Darts habszivacs nyilak, a legtávolabb repülnek az eddigi Nerf lőszerek közül 

Az egyedülálló Nerf Ultra AMP játékpisztollyal a gyerekeknek páratlan szórakozásban lehet részük a sokkal gyorsabb és pontosabb, megnövelt hatótávolságú nyilakkal. Ez idáig a továbbfejlesztett Nerf Ultra Darts lőszer rendelkezik a legnagyobb hatótávolsággal a Nerf lőszerek között.

A Nerf Ultra AMP speciális aerodinamikus nyilakkal javítja a hatótávolságot

A Nerf nyilak minőségét az innovatív aerodinamikus csúcs, az Aerofin technológia és a rendkívül alacsony tömegű Nerf Ultra hab adja. Pontosan ezért lehetséges a nyilak kilövése hihetetlen, 36 méteres hatótávolságig ezzel a Nerf Ultra AMP fegyverrel. A Nerf készletben összesen 6 darab ilyen lőszert találsz, azonban lehetőséged van további lőszerek megvásárlására, amennyiben szükséges. Kezdődjék a móka!




Paraméterek

Alsó korhatár
8 éves kortól Kész!
Sorozat
Ultra Kész!
Kiegészítők
Töltények, Tölténytár Kész!
Típus
Pisztoly Kész!
Anyag
Műanyag Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
8 éves kortól Kész!

Nerf

Sorozat
Ultra Kész!
Kiegészítők
Töltények, Tölténytár Kész!
Típus
Pisztoly Kész!

Játékfegyverek

Anyag
Műanyag Kész!
Lőtávolság
36 m Kész!
Tölténytár - töltények száma
6 db Kész!
Tulajdonságok
Kivehető tár Kész!
Szín
Fehér, Narancssárga Kész!

Töltények

Töltények típusa
Habszivacs Kész!
Töltények száma a csomagban
6 db Kész!

Elemek

Elemek típusa
AA Kész!
Elemek száma
6 db Kész!

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni
Igen Kész!
Elemek típusa
AA Kész!
Elemek száma
6 db Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nerf Ultra AMP Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nerf Ultra AMP. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nerf Ultra AMP. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nerf Ultra AMP. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nerf Ultra AMP.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ