Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Olcsó pedálos négykerekű

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
(2)
Kapacitás
30 kg
50 kg
-
Szűrés
Az oldalon az alábbi pedálos négykerekű kategóriában található olcsó termékekről kaphatsz bővebb információt. Minden terméket a legolcsóbbtól a legdrágábbig rangsoroltunk, ennek köszönhetően az olcsó pedálos négykerekű kategória számodra legkedvezőbb árfekvésű termékei kerülnek előtérbe. Az olcsó pedálos négykerekű kategóriában található legolcsóbb termék jelenleg a kínálatban az elérhető árú Berg Buzzy - BSX sárga, amelynek bruttó ára 42 990 Ft. Az olcsó pedálos négykerekű oldalon mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb terméket.
2 termék
Berg Buzzy - BSX sárga
Pedálos négykerekű - gyerek, ajánlott 2 éves kortól, terhelhetősége 30 kg, tömege 18,5 kg, sárga kivitel
42 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAbz08803
Berg Buddy - pótkocsi L fekete
Utánfutó - alsó korhatár: 2 éves kortól
43 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAbz08802
gyerekjátékokMilyen játékot vegyek 4-5 éves fiúnak? Játékot szeretnél venni az óvodáskorú kisfiadnak, de elveszel az autók, készletek és dinoszauruszok áradatában? Akkor tekintsd meg útmutatónkat, hogy tisztább képet kapj arról, melyik játék fogja leginkább lekötni a figyelmét. Mely játékoktól csillan fel a 4-5 éves fiúk...
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó pedálos négykerekű Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább pedálos négykerekű A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb pedálos négykerekű A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: pedálos négykerekű vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ