Osmo Super Studio Disney Princess Starter Kit interaktív oktatójáték - iPad

Termékkatalógus
Osmo Super Studio Disney Princess Starter Kit interaktív oktatójáték - iPad
Oktató játék - ajánlott 4 éves kortól
Kód:  Osmo_22_01 Termékszám:  901-00042
Osmo Super Studio Disney Princess Starter Kit interaktív oktatójáték - iPad Megszűnt

Osmo Super Studio Disney Princess Starter Kit interaktív oktatójáték - iPad


Osmo - játékos programozás

Évekkel ezelőtt a Google egykori munkatársai azt keresték, hogyan használhatják gyermekeik a technológiát aktív fejlődésük érdekében, ahelyett, hogy csak passzívan fogyasztanák a digitális tartalmakat. Ennek a kutatásnak az eredménye az Osmo interaktív eszköz, amelynek célja a gyermekek széles körű ismereteinek fejlesztése a modern technológia és a kiterjesztett valóság segítségével. Minden játék elve a tanuláson és fejlesztésen alapul különböző területeken, mint például a szókincs és az olvasás, a programozás alapjai, a matematika és a számok, a kritikus gondolkodás és a problémamegoldás, a kreativitás és a képzelet. Végül, de nem utolsósorban, az Osmo egy nagyszerű eszköz az idegen nyelvek szórakoztató módon történő elsajátítására is. Az Osmo-t jelenleg több mint 30 000 iskolában használják világszerte.




Hogyan működik az Osmo?

Az Osmo kiterjesztett valóság elvét használja. Az első lépés az iPad behelyezése az állványba, majd a reflektor felhelyezése a tablet tetejére az érzékeléshez. Ezután kiválasztasz egy játékot vagy tanulási tárgyat az alkalmazásban, majd az iPad kijelzőjén megjelenik, hogy mit kell tenned, építened vagy rajzolnod. A valós idejű hang- és vizuális visszajelzéssel a gyerekek stresszmentes környezetben, kísérletezéssel tanulhatnak.


Osmo Super Studio Disney Princess - a gyerekek és a tanulás szeretete a középpontban



Az Osmo szórakoztató módon fejleszti a gyermekek készségeit számos területen - pl. problémamegoldás és rejtvényfejtés, kritikus gondolkodás, matematika, összeadás, számolás, kivonás, szorzás, földrajz, kézi rajz, halláskészség, finommotorika, olvasás, fizika tanulás, helyesírás fejlesztés, programozás, szókincs és idegennyelv-tanulás.


Mit tanulhatnak a gyerekek az Osmo Super Studio Disney Princess készlettel?

Ebben a készletben a jól ismert Disney hercegnős mese játssza a főszerepet. Itt felfedezheted a film kedvenc szereplőit, mint pl. Ariel, Belle és Rapunzel. Az Osmóban a gyerekek rajzai életre kelnek. A játék serkenti a gyermekek fantáziáját. Vidd el gyermekeidet egy kalandos utazásra, segíts nekik problémákat megoldani festéssel. Minden tevékenységben rengeteg variáció van, így többször is játszhatsz.


Kinek készült az Osmo Super Studio Disney Princess oktatójáték? 

Ez az Osmo készlet 5 és 11 év közötti fiúk és lányok számára alkalmas. Az Osmo Super Studio Disney Princess Starter Kit kezdő és haladó kis programozók számára egyaránt készült. Ha ez a készlet idővel már nem elégíti ki gyermekedet, az Osmo lehetővé teszi a tanulás folytatását fejlettebb játékokkal.


Az Osmo Super Studio Disney Princess Starter Kit tartalma

  • Osmo alap és reflektor iPadhez
  • Osmo rajzlap + filctoll
  • Mikroszálas kendő
  • Super Studio Disney Princess - alkalmazás a mesefigurákkal való alkotáshoz

Más játékok, mint a Numbers, Tangram, Words, Newton, Masterpiece stb., külön megvásárolhatók. Az iPad nem tartozék.



Kompatibilitás: 
Minden iPad, kivéve az 1., 2. és 3. generációsak. iPad 2021 reflektor szükséges: iPad Air 4, iPad Pro 11" és iPad Pro 12,9". A minimálisan szükséges iOS-verzió az iOS 10. A játékhoz nem szükséges aktív WiFi.


Paraméterek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni
Nem Kész!
Alsó korhatár
4 éves kortól Kész!

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni
Nem Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
4 éves kortól Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

Termékek: Osmo IV. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Osmo Super Studio Disney Princess Starter Kit Interaktivní vzdělávání - iPad. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Osmo Super Studio Disney Princess Starter Kit - Interaktívne vzdelávanie - iPad. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Osmo Super Studio Disney Princess Starter Kit Interaktiver Unterricht - iPad. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Osmo Super Studio Disney Princess Starter Kit Interaktiver Unterricht - iPad.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ