Osmo Super Studio Frozen 2 Interaktív oktató játék - iPad

Termékkatalógus
Osmo Super Studio Frozen 2 Interaktív oktató játék - iPad
Oktató játék - ajánlott 4 éves kortól
22 890 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  Osmo_22_02 Termékszám:  902-00012
Osmo Super Studio Frozen 2 Interaktív oktató játék - iPad 22 890 Ft Szállításra kész 3 db
Vásárlás

Osmo Super Studio Frozen 2 Interaktív oktató játék - iPad


Osmo - játékos programozás

Évekkel ezelőtt a Google egykori munkatársai azt keresték, hogyan használhatják gyermekeik a technológiát aktív fejlődésük érdekében, ahelyett, hogy csak passzívan fogyasztanák a digitális tartalmakat. Ennek a kutatásnak az eredménye az Osmo interaktív eszköz, amelynek célja a gyermekek széles körű ismereteinek fejlesztése a modern technológia és a kiterjesztett valóság segítségével. Minden játék elve a tanuláson és fejlesztésen alapul különböző területeken, mint például a szókincs és az olvasás, a programozás alapjai, a matematika és a számok, a kritikus gondolkodás és a problémamegoldás, a kreativitás és a képzelet. Végül, de nem utolsósorban, az Osmo egy nagyszerű eszköz az idegen nyelvek szórakoztató módon történő elsajátítására is. Az Osmo-t jelenleg többmint30 000 iskolában használják világszerte.




Hogyan működik az Osmo?

Az Osmo a kiterjesztett valóság elvét használja. Az első lépés az iPad behelyezése az állványba, majd a reflektor felhelyezése a tablet tetejére az érzékeléshez. Ezután kiválasztasz egy játékot vagy tanulási tárgyat az alkalmazásban, majd az iPad kijelzőjén megjelenik, hogy mit kell tenned, építened vagy rajzolnod. A valósidejű hang- és vizuális visszajelzéssel a gyerekek stresszmentes környezetben, kísérletezéssel tanulhatnak.


Osmo Super Studio Frozen 2 - a gyerekek és a tanulás szeretete a középpontban



Az Osmo szórakoztató módon fejleszti a gyermekek készségeit számos területen - pl. problémamegoldás és rejtvényfejtés, kritikus gondolkodás, matematika, összeadás, számolás, kivonás, szorzás, földrajz, kézi rajz, halláskészség, finommotorika, olvasás, fizika tanulás, helyesírás fejlesztés, programozás, szókincs és idegennyelv-tanulás.


Mit tanulhatnak a gyerekek az Osmo Super Studio Frozen 2 készlettel?

Ebben a készletben a jól ismert Frozen 2 vagy Jégkirályság című mese játssza a főszerepet. Itt felfedezheted a film kedvenc szereplőit, mint Olaf, Elza, Anna, Kristof, Sven és mások. Az Osmóban a gyerekek rajzai életre kelnek. A játék serkenti a gyermekek fantáziáját. Vidd el gyermekeidet egy kalandos utazásra, segíts nekik problémákat megoldani festéssel. Minden tevékenységben rengeteg variáció van, így többször is játszhatsz.


Kinek készült az Osmo Super Studio Frozen 2 oktatójáték? 

Ez az Osmo készlet 5 és 11 év közötti fiúk és lányok számára alkalmas. Az Osmo Super Studio Frozen 2 Starter Kit kezdő és haladó kis programozók számára egyaránt készült. Ha ez a készlet idővel már nem elégíti ki gyermekedet, az Osmo lehetővé teszi a tanulás folytatását fejlettebb játékokkal.


Az Osmo Super Studio Frozen 2 Starter Kit tartalma

  • Osmo rajzlap + filctoll
  • Mikroszálas kendő
  • Super Studio Frozen 2 - alkalmazás a mesefigurákkal való alkotáshoz

Más játékok, mint a Numbers, Tangram, Words, Newton, Masterpiece stb., külön megvásárolhatók. Az iPad nem tartozék.



Kompatibilitás: 
Minden iPad, kivéve az 1., 2. és 3. generációsak. iPad 2021 reflektor szükséges: iPad Air 4, iPad Pro 11" és iPad Pro 12,9". A minimálisan szükséges iOS-verzió az iOS 10. A játékhoz nem szükséges aktív WiFi.


Paraméterek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni
Nem Kész!
Alsó korhatár
4 éves kortól Kész!

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni
Nem Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
4 éves kortól Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

Termékek: Osmo IV. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Osmo Super Studio Frozen 2 Interaktivní vzdělávání - iPad. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Osmo Super Studio Frozen 2 - Interaktívne vzdelávanie - iPad. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Osmo Super Studio Frozen 2 Interaktiver Unterricht - iPad. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Osmo Super Studio Frozen 2 Interaktiver Unterricht - iPad.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ