30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Our Generation baba – Karmyn

Termékkatalógus
Our Generation baba – Karmyn
4,5 2 értékelés
Játékbaba - Méretei: 24 × 13 × 51 cm, ajánlott: 3 éves kortól
Kód:  HRAif1340 Termékszám:  062243306455

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Our Generation baba – Karmyn

Az Our Generation a lányok egy új generációja. Figyelembe veszik a családi hagyományokat, ugyanakkor létrehozzák sajátjukat. Megtanítják családjukat a megfelelő újrahasznosításra, virágokat ültetnek a kertben, segítenek a helyi menhelyen, vagy éppen ruhákat gyűjtenek olyan lányok számára, akik nem engedhetnek meg maguknak újakat. Álmodók és a "tettek leányai" is. Ha éppen nem a világot mentik meg, ők is futkároznak a domboldalon, és különböző játékokat játszanak. Azért vannak itt, hogy minden tőlük telhetőt megtegyenek. És ha minden meglesz? Ezen nem gondolkodnak, a jelenben élnek. Együtt. Ez az ő idejük, és az ő történetük.

Legfontosabb jellemzői

  • Our Generation mozgatható baba, magassága: 46 cm
  • A csomag tartalmazza a babát, továbbá ruhákat
  • Alkalmas gyermekeknek, 3 éves kor felett
  • A termék megvásárlásával hozzájárulsz a "Free the Children's Power of Girls Initiative"

Karmym baba

A 46 cm magas, mozgatható, barna hajú Karmym baba, az Our Generation sorozat tagja. A csomagban lévő tartozékai között ruhák, kabátok, fehérneműk, harisnyák és cipők találhatók. A csomag méretei: 24 × 13 × 51 cm. Alkalmas gyermekeknek, 3 éves kor felett.

Segítség a rászorulóknak

Az Our Generation különböző termékekeinek megvásárlásával hozzájárulsz a "Free the Children's Power of Girls Initiative" finanszírozásához. Az OGdolls.com-on még több dolgot megtudhatsz arról, hogy hogyan teheted jobbá a világot.

A játék megfelel az Európai Parlament és Tanács 2009/48/EK számú, 2009. június 18-i, a játékok biztonságáról  szóló rendeletének, és minden helyi szabályozásnak is. Természetesen CE megfelelőségi tanúsítvánnyal is rendelkezik.

 

Paraméterek

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Our Generation baba – Karmyn Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Our Generation Panenka – Karmyn. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Our Generation Bábika - Karmym. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Our Generation Puppe – Karmyn. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Our Generation Puppe – Karmyn.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ