Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

oxi Street

Termékkatalógus
oxi Street
4,5 2 értékelés
Iskolai felszerelés Ez magában foglalja a hátizsák, 1 szintes ceruzatartó, egy zacskó tornacipő
Kód:  HRAa8955 Termékszám:  0-210 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

oxi Street

Az ő iskolás küldött az iskolába csak a legjobb felszerelés? Stressz fogja menteni vadászat gyakorlati készlet, amely tartalmaz egy kombinációja a legfontosabb (hátizsák, tolltartó és táska a tornaterem) illeszkedő trendek neokoukaného design. A od stresu z návratu do školy ulevíte i potomkovi – s novými věcmi bude mnohem radostnější!

7 ok, amiért ez egy jó választás Oxy Street

  • Szilárd anyagok (beleértve a kötőelemek) tovább tart, mint egy tanév
  • Rengeteg hely minden fontos és jelentéktelen
  • Logikai felépítése a belső tér: nincs keresési számológépek!
  • Hátizsák hajlik elektronika, a zsebében egy laptop és mobiltelefon
  • Modern, unisex tervezés hódítja első látásra
  • A könnyű hátizsák tudja látni egy jó adag tankönyvek (8 kg)
  • Praktikus ceruza doboz fér tollak, üzenetek és kiságy

Mit rejt a brit zászló?

Aggódó drámák és ellenállást visszatérnek az iskolába? Kapcsolja ezeket az érzéseket a vágy és az öröm az új segítők ki lesz a tanuló minden nap, hogy a cég! A készlet, amely mellett a stílus is vannak praktikus. A kétkamarás hátizsák egy kamra szabott nemcsak hogy nehéz tankönyvek, hanem a laptop; kis zseb majd megvárja a mobiltelefon. Mindkét oldalán a gyártó elhelyezett zsebek vizes palackok vagy összecsukható esernyő. Vissza táska steppelt és párnázott a maximális kényelemért.

Az azonos kialakítású is praktikus táska, amely tökéletes edzés ruhát az edzőterembe, vagy délutáni tevékenységek. Akár a tini indul csak kívülről, vagy futball, kemény "bag" otthon biztosan nem fogja elfelejteni. Eltérően más táskák sőt büszkélkedhet sok hely: akár 34 x 44 cm-rel hosszabb fit semmit!

Az iskolába, és ügyesen hongrois

Set kiegészíti ceruzatartó - hiúság ugyanaz a design, amely illeszkedik teljesen mindent iskolás lesz szüksége. És miért ne, elvégre méretei 20.5 × 10 × 5 cm. Szokatlan jellemzője a lebeny a hurkok, amely megtalálható mindkét oldalon. Ha a büntetés nem fér el a táskát, egyszerűen klipek hozzá! Az Union Jack, ráadásul sok búvóhelyet és egy kis cipzáras zseb, tökéletes papírok jegyzetek, üzenetek vagy kisebb.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: oxi Street Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oxy Street. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si oxy Street. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte oxy-Straße.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ