OZOBOT EVO fekete

Termékkatalógus
OZOBOT EVO fekete
5 6 értékelés
Robot - okos, oktató, vezérlés: manuálisan, mobillal és tablettel, Android és iOS alkalmazás támogatása, programozás: rajz, blokk és haladóknak, mobilalkalmazás, fényeffektek, optikai érzékelő, színérzékelő és akadályérzékelés, játék magassága 2,5 cm, ajánlott korosztály: 8 év
Kód:  EAOZ001h Termékszám:  OZO-070701-02 Gyártó honlapja:

OZOBOT EVO fekete

Egy szórakoztató és új mód a programozás alapjainak elsajátítására gyerekeknek

Ismerd meg az Ozobot Evo-t, a kis robotot, amely az OzoBlockly webszerkesztővel bevezeti a gyerekeket a programozás világába - mindezt kreatív és szórakoztató módon. Ennek köszönhetően az Ozobot Evo nem csak intelligens játékként bizonyít, hanem egy jól kigondolt oktatási eszközként is. Használható az iskolában és szabadidős tevékenység alkalmával is. A robot folyamatosan világít a színes LED fényekkel, a Bluetooth 4.0-al pedig legfeljebb 10 méteres távolságban kommunikál. Előnye, hogy távolról is üzemeltetheted az ingyenesen elérhető okostelefon és tablet alkalmazás segítségével.


OZOBOT EVO fekete


Spontán minibot intelligens funkciókkal

Az audio lejátszás funkcióval és az autonóm viselkedéssel a robot közvetlenül az első bekapcsolás után elindul és vicces hangokat ad, illetve villog. Az elülső és hátsó infravörös érzékelők gondosodnak arról, hogy ne ütközzön akadályba. Az alsó érzékelőkkel követi a vonalakat és megkülönbözteti a színeket, amely nem csak a LED fények színváltozásában nyilvánul meg, hanem a színparancsok helyes leolvasásában is - ez az úgynevezett Ozocode.


Az erőteljes akkumulátorral az OZOBOT EVO akár egy órán át is üzemel

Az OzoBlockly webszerkesztő intuitív és vizuálisan egyértelmű kezelése a jól bevált Google Blockly működésén alapul. Az egyéni parancsok úgy illeszkednek egymáshoz, mint a kirakós összeillő darabjai, a következetes programok pedig egymásra építhetők. Az OzoBlockly bármilyen webböngészőben megnyitható, platformtól függetlenül. Programozz mindent a mozgástól a fényhatásokon át a komplex feltételes műveletekig. Töltsd fel az Ozobotot a hátoldalán található mikro USB porton keresztül, és nézd végig, hogyan tart ki egy órán át egyetlen töltéssel.


Paraméterek

Alsó korhatár
8 éves kortól Kész!
Vezérlés
Manuálisan, Mobillal, Tablettel Kész!
Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Játék magassága
2,5 cm Kész!
Programozás típusa
Rajz, Blokk, Haladóknak Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
8 éves kortól Kész!

Programozás gyerekeknek

Vezérlés
Manuálisan, Mobillal, Tablettel Kész!
Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Játék magassága
2,5 cm Kész!
Programozás típusa
Rajz, Blokk, Haladóknak Kész!
Speciális funkciók
Mobilalkalmazás, Fényeffektek, Optikai érzékelő, Színérzékelő, Akadályérzékelés Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OZOBOT EVO černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si OZOBOT EVO čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte OZOBOT EVO schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte OZOBOT EVO schwarz.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ