Shop roku 30 dnů na vrácení

CUBS játszótéri periszkóp - kék

Termékkatalógus
CUBS játszótéri periszkóp - kék
Játszótér kiegészítő - fiúknak és lányoknak, ajánlott életkor: 3 év
Kód:  HRAa3436 Termékszám:  5413050502045
CUBS játszótéri periszkóp - kék Megszűnt

CUBS játszótéri periszkóp - kék

A CUBS periszkópot a CUBS játszótérhez, vagy más célból is használhatja. Maga a rögzítés a fához menetfúró csavarok segítségével nagyon egyszerű. Ezzel a periszkóppal a gyerekek nagyon jól el tudnak szórakozni, ugyanis a két beépített tükör segítségével jól megfigyelhetik a környezetüket, és figyelmeztethetik társaikat a közeledő veszélyre. Biztonsági okokból (belenézés a Napba) csak egy gyerekjátékról van szó, ami biztonságos mása egy eredeti periszkópnak.

Specifikációk:

  • magáncélú felhasználásra szánt
  • anyaga: műanyag
  • méretei: 42 x 10 x 17 cm
  • 4 facsavar a csomagolás része
  • 3-6 év közötti gyerekek részére

A termék a CUBS márka részére készült az Európai Unióban. Az összes CUBS terméket a legújabb európai szabványoknak és követelményeknek megfelelően tesztelték és hagyták jóvá.

A játék megfelel a játékok biztonságáról szóló 2009. június 18-i 2009/48 /EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek, és minden jogi követelménynek a magyar jogszabály értelmében. A játék CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CUBS játszótéri periszkóp - kék Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Periskop CUBS k dětskému hřišti - modrý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Periskop CUBS k detskému ihrisku – modrý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Periskop CUBS für den Kinderspielplatz - blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Periskop CUBS für den Kinderspielplatz - blau.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ