Shop roku 30 dnů na vrácení

Mickey Mouse mentőmellény

Termékkatalógus
Mickey Mouse mentőmellény
Mentőmellény - méretek: 51 x 46 cm, ajánlott: 3-6 éves korosztály számára
Kód:  HRAa4355 Termékszám:  6942138913521 Gyártó honlapja:

Mickey Mouse mentőmellény

Ha gyermekeid még nem tudnak úszni, de szeretnéd őket magaddal vinni a tóra vagy a medencébe, akkor ez a felfújható mellény nem hiányozhat az eszköztáradból. Megfelelő társ a vízzel való ismerkedéshez, illetve matracon vagy csónakon tartózkodás során is nagyban hozzájárul a gyermekek biztonságához. Minden bizonnyal sokkal nyugodtabban fogod magad érezni a strandon annak tudatában, hogy gyermeked mentőmellényt visel.

A mentőmellény könnyedén felhelyezhető kettő állítható, gyorszáras csat segítségével. A mellény masszív és előtesztelt vinilből készül, és 3-6 éves gyermekek számára ajánlott, 18 és 30 kg közötti súlycsoportban, maximum 70 cm-es mellbőségig. A mellény színeivel és mintájával biztosan elnyeri majd a legkisebbek figyelmét, hiszen az aranyos Mickey Egérrel és társaival együtt fürdőzhetnek szabadon - és biztonságban.

A játék megfelel az Európai Parlament és az Európai Tanács 2009/48 / EK 2009 június 18-i  a játékok biztonságáról szóló minden rendelkezésének, valamint minden, a cseh törvényhozásban jelenlevő jogi normának és szabályozásnak.  A termék természetesen CE konformitási minősítéssel is rendelkezik.

 

Paraméterek

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!
Szélesség
46 cm Kész!
Magasság
51 cm Kész!
Típus
Mellény Kész!
Személyek száma
1 Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

Méretek

Szélesség
46 cm Kész!
Magasság
51 cm Kész!

Tulajdonságok

Típus
Mellény Kész!
Személyek száma
1 Kész!
Felszerelés
Háttámla Kész!
Rekeszek száma
3 Kész!
Anyag
Vinyl Kész!
Terhelhetőség
30 kg Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Mickey Mouse mentőmellény Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Plovací vesta Mickey Mouse. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Plávacia vesta Mickey Mouse. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PFD Mickey Mouse. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PFD Mickey Mouse.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ