Shop roku ApF HU

Piatnik Mucha - Álmok

Termékkatalógus
Piatnik Mucha - Álmok
4,0 1 értékelés
Puzzle - 1000 db darabos, alsó korhatár: 4 éves
Kód:  HRAa4181 Termékszám:  9001890536040 Gyártó honlapja:

Piatnik Mucha - Álmok

A komplex kirakós játékok és az eredeti festmények szerelmeseinek minden bizonnyal tökéletes választás az "Álmok" című puzzle, mely Alfons Mucha festménye alapján készült. Tegye félre gondjait egy darabig, mozgassa meg agykerekeit, rakja ki mind az 1000 darabot, és nézze meg ezt az egyedülálló művet! Ráadásul a kép bekeretezve bármely szobája falán lenyűgöző látványt tud nyújtani. A puzzle kirakás az egyik legnépszerűbb szórakozás gyermekek és felnőttek számára egyaránt. Segít a memória fejlesztésében, erősíti a logikus gondolkodást, és növeli a képzelőerőt. 

Méretek:
68 x 48 cm

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Piatnik Mucha - Álmok
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Piatnik Mucha - Sny. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Piatnik Mucha – Sny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Piatnik Mucha - die Träume. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Piatnik Mucha - die Träume.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ