Shop roku Shop roku

Pixel Art 9

Termékkatalógus
Pixel Art 9
Kreatív szett - 9 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAa5881 Termékszám:  8007905008096 Gyártó honlapja:

Pixel Art 9

A Pixel Art 9 kreatív készlet 9 éves kortól 99 éves korig ajánlott. Szeret játszani? Szeretne rendhagyó portrékat alkotni? Ez esetben megtalálta a tökéletes játékot. A készlet színes tüskéket tartalmaz, amelyeknek a segítségével portrékat készíthet. Hogyan lehetséges mindez? Válasszon egy képet, amelyet ki szeretne rakni. A  www.pixelino.cz oldalon kedvére inspirálódhat. Miután kiválasztotta a kívánt ábrát, nyomtassa ki. A képet helyezze a táblára, és kezdheti is a tüskék beillesztését. A képek az optikai színkeverés módszere alapján jönnek létre. A készlet tartalma: 9 db perforált tábla, 1 db 41x45 cm méretű képkeret, 14 800 db pötty, egy használati útmutató. Az elkészített kép egy teljesen egyedi változata lesz az eredeti műalkotásoknak.

Miért vegye meg:

  • Hozzájárul a kreativitás és az alkotókészség fejlesztéséhez
  • Fejleszti a fantáziát
  • Az optikai színkeverés módszere
  • 9 éves kortól ajánlott
 
 

Paraméterek

Alsó korhatár
9 éves kortól Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
9 éves kortól Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Pixel Art 9 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pixel Art 9 . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Pixel Art 9. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pixel Art 9. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pixel Art 9.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ