Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Play-Doh élelmiszergyártó gyurma készlet

Termékkatalógus
Play-Doh élelmiszergyártó gyurma készlet
4,5 2 értékelés
Kreatív szett - ajánlott 3 éves kortól
Kód:  HRApta0335 Termékszám:  5010993510856 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Play-Doh élelmiszergyártó gyurma készlet

Mit fogsz ma este vacsorázni? Spagettit, gyümölcs- vagy zöldségsalátát, hamburgert vagy sült csirkét? Mindez csak rajtad múlik. A Play-Doh kreatív élelmiszer-készítő szettel bármilyen kívánságodat megvalósíthatod. Ez a több színű játékgyurma alkalmas arra, hogy olyan ételt formálj magadnak, amilyet csak akarsz. Ráadásul húsz darab különböző forma segít létrehozni a játék ételeket. A készlet 7 különböző színű, az egészségre nem káros gyurmát tartalmaz. A megformázott ételek a csomagban található edényeken is felszolgálható. Továbbá egy evőeszköz és egy bevásárlókosár is bővíti a játékélményt. A készlet alkalmas 3 éves vagy idősebb gyermekek számára. 

A Play-Doh kreatív élelmiszergyártó gyurma szett legfontosabb jellemzői

  • Kreatív készlet a Play-Doh-tól
  • Agyurma az egészségre nem káros
  • A készlet 7 színű gyurmát tartalmaz
  • Minden gyurma különböző színű
  • 20 féle vágóforma
  • Gombákhoz, gyümölcsökhöz, zöldségekhez és húsokhoz külön formák vannak
  • Csészealjak, evőeszközök és bevásárlókocsi is a szett része
  • a Play-Doh játék ajánlott 3 éves kortól

A Play-Doh gyurma - biztonságos és kreatív

Nem kell aggódnia, hogy a Play-Doh gyurma hibás vagy akár veszélyes. Biztonságos, tapadásmentes és nem soha unalmas egy gyerek számára, ráadásul nem hagy zsíros foltot semmilyen felületen. A gyerekek akár két éves kortól is használhatják, szigorú szülői felügyelet mellett! Fejleszti a gyermekek kreativitását és a térbeli gondolkodást. Mindig csodás szórákozás a Play-Doh-val játszani!


Paraméterek

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Play-Doh élelmiszergyártó gyurma készlet Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Play-Doh Sada na výrobu potravin. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Play-Doh Súprava na výrobu potravín. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Play-Doh Lebensmittelproduktions-Set. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Play-Doh Lebensmittelproduktions-Set.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ