Shop roku Akvizice ApF HU

Play-Doh Nagy grillkészlet

Termékkatalógus
Play-Doh Nagy grillkészlet
Gyurma - fiúknak és lányoknak, ajánlott életkor: 3 éves
Kód:  HRAbz02691 Termékszám:  5010993741083 Gyártó honlapja:

Play-Doh Nagy grillkészlet

A gyurma kortalan szórakozás, amelyet a gyerekek soha nem fognak megunni. A Play-Doh nem piszkolódik, nem hagy foltot és nem szárad ki. Új módszerrel készült, hogy még puhábbá és könnyebben formázhatóvá váljon. A gyurmázással való játék fejleszti a gyermekek képzelőerejét és kreativitását, valamint erősíti és fejleszti a finommotoros készségeket. Most a gyerekek egy grillkészlettel és egy sor tartozékkal szabadon alkothatnak, amelyekkel, kellemes szórakozással tölthetnek el órákat. A készlet tökéletes egy születésnapi partira vagy gyerekzsúrra, mivel 10 színesmodellt és rengetegkivágott és kitömött állatot tartalmaz. És nem hiányozhat a grillező sem.


A Play-Doh grillsütő készlet legfontosabb jellemzői

  • A speciális modellező anyagnak köszönhetően a gyermek grillezett falatkákat készíthet
  • Ideális születésnapra vagy gyermekzsúrra
  • A grill játszótérként funkcionál
  • A Play-Doh csomag speciális konyhai eszközöket tartalmaz
  • 10 színes modellt tartalmaz
  • A játék fejleszti a gyermekek képzelőerejét és kreativitását
  • 3 éves kortól ajánlott

Fejlessze gyermeke kreativitását a Play-Doh-val

A gyermekek képzeletének és kreativitásának fejlesztése és támogatása már a legkisebb kortól kezdve alkalmas. Ahhoz, hogy egy gyermek jól fejlődjön, teret kell adni neki a játékhoz és a tanuláshoz. Pontosan ezt ötvözi a kreatív Play-Doh készlet, amely a kisgyermekek számára készült, és megtanítja őket arra, hogy vidám színek és formák sokaságával játékosan fedezzenek fel új dolgokat. A grillsütő nemcsak játszótérként, hanem a grillfelszerelések tárolására is szolgál.


A Play-Doh speciális tömörítőket és kiszúrókat tartalmaz

A speciális formáknak köszönhetően gyermeked rengeteg ízletes ételt készíthet, amelyeket ketchuppal vagy majonézzel ízesíthet. A konyhai eszközök segítségével mindent kényelmesen fel tud szolgálni. 


Paraméterek

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Play-Doh Nagy grillkészlet
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Play-Doh Velká grilovací sada. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Play-Doh Veľká grilovacia sada. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Play-Doh Burger Barbecue / Burger Party. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Play-Doh Burger Barbecue / Burger Party.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ