Shop roku Akvizice ApF HU

PlayBIG Bloxx - Mása és Medve Medencés játszótér

Termékkatalógus
PlayBIG Bloxx - Mása és Medve Medencés játszótér
Építőjáték - műanyag, 29 darabos, méretek: 33 × 16 × 22,5 cm, alkalmas 18 hónapos kortól
Kód:  HRAif4101 Termékszám:  4004943570947
PlayBIG Bloxx - Mása és Medve Medencés játszótér Megszűnt

PlayBIG Bloxx - Mása és Medve Medencés játszótér

Az Ön gyermeke is odáig van a Mása és a Medve meséért? Akkor szerezze be Ön is ezt a tökéletes ajándékot a népszerű, Mása és a Medve sorozatból. A PlayBig Bloxx Mása és Medve Medencés játszótér építőjáték kedvenc karakterét, Mását a forró nyári melegben ábrázolja. Mása és Medve lecsúszhatnak a csúszdán egyenesen a frissítő vízzel teli medencébe.  

A PlayBig Bloxx medencés játszótér építőjáték főbb jellemzői

  • Kompatibilis más készletekkel
  • Mása és Medve karaktereit is tartalmazza
  • A készlet 29 darabból áll

A PlayBig Bloxx medencés játszótér készlet

A PlayBig Bloxx Mása és Medve Medencés játszótér építőjáték csúszdával és medencével érkezik, valamint Mása és Medve karakterével. Az elemekből rövid idő alatt hozhat létre egy gyönyörű vízicsúszdás medencét. A PlayBig Bloxx Mása és Medve Medencés játszótér építőjáték remek szórakozást és játékot nyújt. 29 darabos építőelemet tartalmaz. 

Miért válassza a PlayBig Bloxx Mása és Medve medencés játszótér készletet?

A Mása és Medve népszerű televíziós sorozat a lehetőségek széles tárházával teszi lehetővé, hogy a mese rajongóik eljátszhassák saját történeteiket kedvenc Mása karakterükkel. A nagyméretű építőelemek úgy lettek kialakítva, hogy a legkisebbek is könnyen meg tudják fogni azokat a kezükbe. A darabok nagyon könnyen illeszkednek egymáshoz, és könnyen szétszerelhetők. A Mása és Medve medencés játszótér építőjáték készlet alkalmas a gyermekeknek 18 hónapos kortól 5 éves korig, és kombinálható más készletekkel is. Kiváló minőségű műanyagból készült és nagyon könnyen tisztítható.

Súly: 600 g

Méretek: 33 × 22,5 × 16 cm

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PlayBIG Bloxx - Mása és Medve Medencés játszótér
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PlayBig Bloxx Máša a medvěd Pool Fun. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PlayBig Bloxx Máša a medvěd Pool Fun. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PlayBig Bloxx Máša a medvěd Pool Fun. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PlayBig Bloxx Máša a medvěd Pool Fun.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ