Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

PlayBig Bloxx Peppa malac - Kertes kisház

Termékkatalógus
PlayBig Bloxx Peppa malac - Kertes kisház
4,8 5 értékelés
Építőjáték - fiúknak és lányoknak, ajánlott életkor: 1,5 éves, 19 építőelem, műanyag
Kód:  HRAif4091 Termékszám:  4004943570732
PlayBig Bloxx Peppa malac - Kertes kisház Megszűnt

PlayBig Bloxx Peppa malac - Kertes kisház

Szeretik gyermekeid a Peppa malacot? Szerezd meg ezt a tökéletes ajándékot a népszerű Peppa malac sorozatból. A PlayBig Bloxx Peppa malac - Kertes kisháznál piknikezni vagy libikókázni is lehet. Játék után a gyerekek visszatehetik a dobozba a készletet, amely egy alappal zárható, így a legféltettebb kincsük mindig készen áll a további játékra vagy éppen az utazásra.

PlayBig Bloxx Peppa malac - Kertes kisház főbb jellemzői

  • Kompatibilis más készletekkel
  • Peppa malac figura is a készlet része
  • A készlet 19 részt tartalmaz

PlayBig Bloxx Peppa malac - Kertes kisház készlet részei

A Peppa malac - Kertes kisház rengeteg élményt és szórakozást nyújt a népszerű tv sorozat kis rajongója számára. A készlet 19 darabból áll, amelyekből megépíthető a gyönyörű piknik a kertben és a libikóka. A készlet további tartalma egy nagy alap lemez, számos kocka a ház megépítéséhez, libikóka és Peppa malac.

Miért válaszd a PlayBig Bloxx Peppa malac - Kertes kisházát?

A széles körű Peppa malac építőjátékok lehetővé teszik a népszerű tv sorozat rajongói számára, hogy eljátsszák a saját történeteiket Peppa malaccal és a kedvenc karaktereikkel. A nagy kockák úgy vannak kialakítva, hogy a legkisebbek is könnyen tudjanak játszani velük. Nagyon könnyen illeszkednek egymáshoz, és könnyen szétszedhetőek. A PlayBig Bloxx Peppa malac - Kertes kisház készlet 18 hónapos kortól 5 éves korig alkalmas a gyermekek számára és jól kombinálható más építőkészletekkel. Kiváló minőségű műanyagból készültek és könnyen tisztíthatóak. 

Súly: 340 g

Ez a játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009. június 18-i játékok biztonságáról szóló 2009/48 / EK irányelvének  és minden szabványnak a cseh törvényhozás értelmében. Természetesen rendelkezik CE megfelelési nyilatkozattal. 

 

Paraméterek

Alsó korhatár
1,5 éves kortól Kész!
Ajánlott az alábbi kortól
1,5 éves Kész!
Darabszám
19 db Kész!
Anyag
Műanyag Kész!
Téma
Épületek Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
1,5 éves kortól Kész!
Ajánlott az alábbi kortól
1,5 éves Kész!

Darabszám

Darabszám
19 db Kész!

Építőkészlet és puzzle

Anyag
Műanyag Kész!
Téma
Épületek Kész!

Innen ismerheted

Téma
Peppa malac Kész!

Játék kategória

Játék kategória
Épitők Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PlayBig Bloxx Peppa malac - Kertes kisház Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PlayBig Bloxx Prasátko Peppa Zahradní domek. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PlayBig Bloxx Peppa Pig Zahradní domček. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Peppa Wutz - Gartenhaus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Peppa Wutz - Gartenhaus.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ