Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

DIY játék szerszámkészlet

Termékkatalógus
DIY játék szerszámkészlet
5 1 értékelés
Játékszett - 3 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAa5121 Termékszám:  8594166099586

DIY játék szerszámkészlet

A modern eszközkészlet egy praktikus dobozban az összes kis ezermester számára lett tervezve. Amikor az "apa" szerepét játssza, 21 darab lesz számára elérhető. Fúró, fogó, kézifűrész, tricepsz csavarkulcs, satu, balta és egyéb szerszámok. Szintén tartalmaz csavarokat és a hozzájuk tartozó lyukas egységeket, amelyeket csatlakoztathat a különböző eszközök használatával. A szetthez egy sisak is tartozik a jobb munkahelyi biztonság érdekében. Élvezze ezt a DIY szettet, vagy javítson szórakozásból. 

Legfontosabb jellemzői

  • 21 darabos - sisak, fúró, fogó, kézifűrész, tricepsz csavarkulcs, satu, fejsze, csavarok és lyukak, hordozható doboz és egyéb alkatrészek
  • A csavarok és a lyukas egységek csatlakoztathatóak és szétválaszthatóak a változatos eszközök használatával, csavarokkal és anyacsavarokkal
  • Kiváló minőségű, nem mérgező műanyag
  • 3 évnél idősebb gyermekek számára alkalmas

 

Egy ezermester semmire se megy a praktikus dobozban tárolt, alapvető eszközei nélkül. Ez a szett tartalmazza az összes szükséges eszközt, amely arra szükséges, hogy kijavíthassanak és összeszerelhessenek dolgokat. Továbbá magában foglalja a lyukas egységeket, amelyeket különböző eszközök, csavarok és anyák segítségével különbözőképpen lehet csatlakoztatni és szétszedni.

 

Fedezzék fel együtt ezt a DIY játékot! Az "apa" szerepének játszásával könnyebb felfedezni a felnőtt világot. A csavarok és anyák megszorítása vagy lazítása a különböző eszközök segítségével, fejleszti a gyermeke a finom motoros készségeit és technikai megértését.

Paraméterek

Hosszúság/mélység
30 cm Kész!
Szélesség
30 cm Kész!
Magasság
10 cm Kész!

Méret és súly

Hosszúság/mélység
30 cm Kész!
Szélesség
30 cm Kész!
Magasság
10 cm Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DIY játék szerszámkészlet
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hrací set pro kutily. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Werkzeug-Satz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Werkzeug-Satz.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ