A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Shop roku

Playmobil Óriás Lovag 4895

Termékkatalógus
Playmobil Óriás Lovag 4895
Figura - 4 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAa7472 Termékszám:  4008789048950 Gyártó honlapja:

Playmobil Óriás Lovag 4895

Lepd meg kis Playmobil-rajongódat ezzel az óriás lovaggal, aki kardot tart a kezében – biztos, hogy első látásra beleszeret! Lenyűgözően nagy, 60 cm-es méretével a lovag a szobád dísze is lehet, de kint a homokozóban vagy a parkban is mindenki felfigyel rá.  Mozgatható karokkal, forgatható fejjel rendelkezik, és a lábát behajlítva ülő pozícióba is teheted. Mivel kiváló minőségű műanyagból készült, nem árt neki a nedvesség, az eső vagy a hó – színei továbbra is ragyogóak maradnak, a mozgó részek továbbra is hibátlanul működnek, az anyaga nem reped meg. 

Óriás méretű Playmobil figura

  • 60 cm-es lovag-figura karddal
  • Mozgatható kezek, forgatható fej, ülő helyzetbe állítható
  • Beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas
  • Kiváló minőségű műanyagból készült
  • Impozáns design

Vidd magaddal mindenhová

A felhasznált anyagok kiváló minősége lehetővé teszi, hogy a gyerek mindenhol tudjon játszani a lovaggal, bárhol is tartózkodjon. A figura ideális társ nem csak a gyerekszobában, hanem homokozóban, parkban vagy akár vízben is, hiszen játszva ellenáll minden időjárási körülménynek.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Playmobil Óriás Lovag 4895
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Playmobil 4895 XXL Rytíř. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Playmobil 4895 XXL Rytier. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PLAYMOBIL® 4895 XXL-Ritter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PLAYMOBIL® 4895 XXL-Ritter.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ