30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Playmobil 5363 Műszaki-mentő jármű

Termékkatalógus
Playmobil 5363 Műszaki-mentő jármű
4,0 1 értékelés
- 4 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAa9301 Termékszám:  4008789053633 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Playmobil 5363 Műszaki-mentő jármű

A műszaki-mentő jármű a tökéletes öltözékkel az, amelybe kényelmesen belefér négy tűzoltó. A hangos sziréna világító lámpákkal nem hagy senkit se kételkedni abban, hogy a segítség már érkezik. A négy párnyi oldalszárnyú és az egy hátulsószárnyú ajtaja garantáltan gyors hozzáférést nyújtanak a tűzoltóeszközökhöz. A tömlőorsókat könnyen lecsavarhatja, összeszerelheti, hogy aztán hozzá tudja csatlakoztatni a fecskendőt a hátulján. Ráadásul az autó levehető tetővel rendelkezik, amely így megengedi, hogy az összes akciót szabadon láthassa az autóban. Az egész szett kifejezetten könnyen összerakható, és a minőségi megmunkálásának köszönhetően biztos lehet abban, hogy az élettartama és a tartóssága utolérhetetlen.

A tökéletes ajándék a kis tűzoltók számára

  • Gyerekjáték készlet - egy tűzoltókocsi egy fecskendővel, funkcionális jeladóval és a szirénával (egy AAA elemmel működik - nem tartozék)
  • A Tűzoltóság szériából
  • Választható sziréna - USA / Európa
  • Kinyitható ajtók - hátsó és oldalsó, levehető tetővel, és fényekkel az autó tetején
  • Rengeteg tartozék - tömlők, tömlő orsók, tűzoltó készülék, lapát, fejsze, kanna, figyelmeztető kúp és több
  • Kompatibilis a vízszivattyúval 5365, és lehetőséget ad az RC modullal való összekapcsolásra 4856
  • Egy játékfigura - 7,5 cm
  • Kiváló minőségű műanyag feldolgozás
  • Könnyen összeszerelhető
  • 4 évnél idősebb gyermekeknek alkalmas

 

Kiváló minőségű kivitelezés

Az összes hozzávalója kitermeléséhez kiváló minőségű, biztonságos műanyagot használtak, magas ellenállóképességgel. Ez könnyen moshatóvá, színtartóvá és szinte teljesen ellenállóvá teszi, bármilyen gyermeki játszásmód közben.

Ez a játék megfelel az Európai Parlament és Tanács 2009. június 18-án kiadott, a játékok biztonságáról szóló 2009/48/EK irányzatának és a cseh szabályozás szerinti jogi normáknak. A doboz tartalmazza a megfelelőségi nyilatkozatot is.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Playmobil 5363 Műszaki-mentő jármű Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Playmobil 5363 Hasičská stříkačka s majáky. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Playmobil 5363 Hasičská striekačka s majákmi. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PLAYMOBIL® 5363 Löschgruppenfahrzeug mit Licht und Sound. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PLAYMOBIL® 5363 Löschgruppenfahrzeug mit Licht und Sound.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ