A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

PLAYMOBIL® 5582 Modern Designer Kitchen

Termékkatalógus
PLAYMOBIL® 5582 Modern Designer Kitchen
Építőjáték Ajánlott kor 4 éves
Kód:  HRAa9349 Termékszám:  4008789055828 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

PLAYMOBIL® 5582 Modern Designer Kitchen

Az utolsó részletig kidolgoz konyha modern stílusban! Kis háziasszony, úgy találja, mindent, amit esetleg szeretne. Tűzhely, mikrohullámú sütő, sőt híres felkészítsenek vagy meleg ételt. Szeretnél egy kis táplálékot? Csak húzza kenyérpirító és turmixgép gyümölcs koktél pirítóssal propečeným vannak a világon. Az amerikai hűtőszekrény találja a puszta száma a különböző élelmiszerek, hanem a készételek. Mi lenne, ha így kell lennie egy finom pizzát vagy grillezett csirke.Van is egy komplett konyhai - fazekak, lábasok, tányérok és evőeszközök. Az egész készlet nagyon könnyen összeszerelhető, és hála a minőségi kivitelezés is nagyon tartós. 

Kis designer lesz izgalommal

  • Baba készlet - luxus, teljesen felszerelt konyha, modern stílusban egy sor Playmobil City Life
  • Sütő, mikrovlnak, tűzhely, mosogatógép, hűtőszekrény, kenyérpirító, turmixgép
  • Edények, lábasok, tányérok, dklenky, evőeszközök és mások
  • Sok ételek, készételek
  • Egy játék figura - 7,5 cm
  • Kiváló minőségű műanyag feldolgozás
  • könnyen összeszerelhető
  • Alkalmas gyermekeknek 4 éves

Kiváló minőségű kivitelezés

Minden alkatrész a készlet, amelyek kiváló minőségű, biztonságos műanyag nagy ellenállás. Mert könnyen mosható, színtartó, és ellenáll szinte bármilyen kezelés során a gyermekek játékait.

Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PLAYMOBIL® 5582 Modern Designer Kitchen Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Playmobil 5582 Stylová kuchyně. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Playmobil 5582 Štýlová kuchyňa. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PLAYMOBIL® 5582 Designerküche. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PLAYMOBIL® 5582 Designerküche.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ