A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál ApF HU

Playmobil Nagymenők a hokipályán 5594

Termékkatalógus
Playmobil Nagymenők a hokipályán 5594
-4 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAa9360 Termékszám:  4008789055941 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Playmobil Nagymenők a hokipályán 5594

Élvezze az adrenalin pezsgő érzését! Könnyedén megépíthet egy jéghokipályát az asztalán, állítsa fel a játékosokat, dobja be a korongot és kezdődhet egy izgalmas hokimeccs. A nagy játéktér el van látva egy eredményjelző csúszkával, hogy midnig tudhassa az időközi eredményeket. Van négy játék figura, és rajtuk a nélkülözhetetlen hokisisakok. Korongok, hokiütők és kapuk - minden ami kell. Van egy matrica számokkal a játékosok számára. Az egész készlet nagyon könnyen összeszerelhető, és hála a minőségi kivitelezésnek, biztos lehet a készlet tartósságában.

Remek szórakozást nyújt az egész családnak

  • Gyermek készlet - Asztali jégkorong Sport & Akció sorozat
  • A  játéktér mérete 78 x 42 cm
  • Pontszámító csúszka
  • Két kapu, korongok, hokiütők
  • Matricák a számokkal a játékosoknak
  • Négy játék figura - 2 x kapus, 2 × támadó
  • Kiváló minőségű műanyag kivitelezés
  • Könnyen összeszerelhető
  • Alkalmas gyermekeknek 4 éves kortól

Kiváló minőségű kivitelezés

A készlet minden alkatrésze kiváló minőségű, biztonságos nagy ellenállású műanyagból készült. Könnyen moshatóak, színtartóak, és ellenállnak szinte bármilyen terhelésnek miközben a gyermekek játszanak velük.

Ez a játék megfelel a játékok biztonságáról és a törvényi előírásokról szóló, 2009. június 18-i 2009/48 / EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek és a cseh jogszabályoknak.? Természetesen rendelkezik CE megfelelőségi nyilatkozattal.?

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Playmobil Nagymenők a hokipályán 5594 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Playmobil 5594 Stolní lední hokej. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Playmobil 5594 Stolný ľadový hokej. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PLAYMOBIL® 5594 Eishockey-Arena. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PLAYMOBIL® 5594 Eishockey-Arena.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ