30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Playmobil 5652 Trendi Ruhatár szett

Termékkatalógus
Playmobil 5652 Trendi Ruhatár szett
Építőjáték - 4 éves kor felett ajánlott
Kód:  HRAif0972 Termékszám:  4008789056528 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Playmobil 5652 Trendi Ruhatár szett

Szeretne a gyermekének egy olyan készletet venni, amely fejleszti a fantáziáját és készségeit? A Playmobil 39 darabos Trendi Ruhatár szett minden négy évnél idősebb gyermek számára alkalmas. A szett minden darabja kiváló minőségű, mosható műanyagból készültek. A készlet könnyen összehajtható és hordótáskában tárolható, így nem tűnik el és nem keveredik össze másik szettek emeleivel. Könnyedén használható más Playmobil szettel.

Legyen saját butikja

Készítse el saját butikját és árulja a legújabb szezon slágertermékeit az összes vásárlójának. Próbálják fel a ruhákat és adjon nekik tanácsokat. Egy nagyméretű, 7,5 cm-es figurát, egy próbababát, logó vállfákat, asztalt, széket, számítógépet, fényképezőgépet, táskákat, varróeszközöket és egyéb kiegészítőket tartalmaz.

Legfontosabb jellemzők

  • 4 év felett
  • Hordozható szett
  • Fejleszti a a gyermeke képzeletét és készségeit
  • Mosható
  • Kiváló minőségű műanyag
  • Használható más Playmobil készletekkel

Doboz mérete:
25 × 5,5 × 19 cm

Ez a játék megfelel az Európai Parlament és Tanács 2009. június 18-án kiadott, a játékok biztonságáról szóló 2009/48/EK irányzatának és a cseh szabályozás szerinti jogi normáknak. A doboz tartalmazza a megfelelőségi nyilatkozatot is.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Playmobil 5652 Trendi Ruhatár szett Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Playmobil 5652 Přenosný box - Prodavačka v butiku. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Playmobil 5652 Prenosný box - Predavačka v butiku. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PLAYMOBIL® 5652 Fashion Boutique Carry Case. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PLAYMOBIL® 5652 Fashion Boutique Carry Case.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ