Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Playmobil 6187 Én a rakétakilövő!

Termékkatalógus
Playmobil 6187 Én a rakétakilövő!
5 1 értékelés
- ajánlott kor: 4 év felett
Kód:  HRAa10821 Termékszám:  4008789061874 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Playmobil 6187 Én a rakétakilövő!

Szeretne a gyermekeivel rengeteg szórakozásban részt venni? Szerezze meg neki ezt az eredeti Playmobil szettet, és lássa, hogy órákon át tökéletesen szórakozik majd vele. A csomag 15 darabos, amelyekből egy darabot lehet kirakni. Ez a remek szabadtéri játék alkalmas minden korosztálynak, és a rakétaindító szerkezetre ugorva kilőheti a rakétát. A 22 cm-es rakéta fénysebességgel kilőhető a magasba. Ki ugrik nagyobbat és lövi ki legtávolabbra a rakétát? 4 éves kor felett ajánlott.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Playmobil 6187 Én a rakétakilövő! Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Playmobil 6187 Raketa s odpalovacím zařízením. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Playmobil 6187 Raketa s odpaľovacími zariadeniami. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PLAYMOBIL® 6187 Rakete mit Spring-Booster. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PLAYMOBIL® 6187 Rakete mit Spring-Booster.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ