Shop roku Shop roku

Playmobil 6640 Zsiráf és kicsinye

Termékkatalógus
Playmobil 6640 Zsiráf és kicsinye
Építőjáték - gyermekeknek 4 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAa7526 Termékszám:  4008789066404 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Playmobil 6640 Zsiráf és kicsinye

Szeretitek az állatokat? Imádjátok az állatkerti látogatásokat? Miért ne hoznátok létre egyet otthon? A Playmobil játékkészletnek köszönhetően beszerezheted az állatkertben előforduló állatokat és valóra válthatod álmod! Ez az idilli 2 tagú zsiráf család - anyuka és aranyos zsiráfcsikó mindenkit jókedvre derít. Fejleszd gyermeked tenyésztői vágyait ártatlan és kötetlen módon. Hadd építsen nagy pavilonokat, hogy végül egy gyönyörű működő állatkerttel büszkélkedhessen. Támogasd szeretett gyermeked kreativitását és fantáziáját! A játékkészlet fejleszti az alkotókészséget és a motorikus készségeket. Merülj el gyermekeddel az állatkertek világában és élvezzétek az együtt töltött időt.

Miért a Playmobil játékok?

  • a játék fejleszti az alkotókészséget, játékosságot és a motorikus készségeket
  • támogatja a kreativitást és a fantáziát
  • színes, aprólékosan kidolgozott elemek
  • higiénikus, színtartó anyag
  • téma: Zsiráf és kicsinye (2 tagú)
  • gyermekeknek 4 éves kortól ajánlott

Egészségre ártalmatlan anyagok

A Playmobil egészségre ártalmatlan anyagból készül, amely mosható és közben színtartó. Az egyes elemek aprólékosan kidolgozottak és tematikusan fókuszáltak. Ezúttal a játékkészlettel támogathatod gyermeked tenyésztői vágyait és két gyönyörű növényevő zsiráffal bővítheted az állatkertet!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Playmobil 6640 Zsiráf és kicsinye Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Playmobil 6640 Žirafa s mládětem. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Playmobil 6640 Žirafa s mláďaťom. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PLAYMOBIL® 6640 Giraffe mit Baby. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PLAYMOBIL® 6640 Giraffe mit Baby.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ