A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Velikonoce HU

Playmobil 6693 Cleano Robot

Termékkatalógus
Playmobil 6693 Cleano Robot
- 5 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAa7565 Termékszám:  4008789066930 Gyártó honlapja:

Playmobil 6693 Cleano Robot

A Playmobil készletek garantáltan elnyerik a különböző korú gyerekek tetszését, és remek szórakozást biztosítanak számukra. Minden készlet tematikus, így minden gyerek megtalálhatja közöttük a kedvére valót. A gyerekek nagyra fogják értékelni a részletgazdagon kidolgozott elemeket és kiegészítőket, a szülők pedig azt, hogy az elemek egészségre ártalmatlan anyagból készültek, könnyen tisztíthatóak és színtartóak. A Playmobil készletek ösztönzőleg hatnak a képzelőerőre és a kreativitásra, emellett elősegítik a gyermekek finommotorikus készségeinek fejlődését.

Legfontosabb jellemzők

  • Kreatív tematikus szett a Playmobiltól
  • Téma: Cleano Robot
  • Részletgazdag kidolgozás
  • Rengeteg kiegészítő
  • Egészségre ártalmatlan, könnyen tisztítható
  • Ösztönzőleg hat a képzelőerőre és a kreativitásra
  • Elősegíti a finommotorikus készségek fejlődését
  • 5 éves kortól ajánlott

Cleano Robot

Cleano Robotot egy jövőből érkezett kalóz irányítja. A robot karjai mozgathatóak, az egyikkel markolni is tud, így meg tudja fogni azokat a tárgyakat, amelyeket veszélyes lenne kézbe venni. A mellkasi része felnyitható, így beültetheted a vezetőfülkébe a kalózt, aki máris elkezdheti támadni a Super4 sorozat hőseit.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Playmobil 6693 Cleano Robot
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Playmobil 6693 Čistič. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Playmobil 6693 Čistič. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PLAYMOBIL® 6693 Cleano-Roboter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PLAYMOBIL® 6693 Cleano-Roboter.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ