30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Playmobil 6798 Szafari terepjáró oroszlánokkal

Termékkatalógus
Playmobil 6798 Szafari terepjáró oroszlánokkal
Építőjáték - ajánlott kor: 4 éves kortól
Kód:  HRAif0988 Termékszám:  4008789067982 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Playmobil 6798 Szafari terepjáró oroszlánokkal Megszűnt

Playmobil 6798 Szafari terepjáró oroszlánokkal

Azt szeretné, hogy egy játék fejlessze gyermeke képzletét és ujjainak ügyességét? A Playmobil Safari terepjáró már négy éves kortól ajánlott. Minden részlet kiváló minőségű, mosható műanyagból készült. A készlet könnyen összehajtható és tárolható a hordozó táskában, így kombinálhatja más Playmobil készletekkel.

Tapasztalja meg a kalandot

Csatlakozzanak egy vad és kalandos Safari utazásra oroszlánok és más vadállatok között! Az autó lehetővé teszi, hogy közel kerülhessen azokhoz az állatokhoz, melyeket látni szeretne. Ha elakad valahol, akkor egy csörlő kihúzza az autót a folyóból vagy a sárból. Az autó motorház-tetője felemelhető, így bármit megjavíthat rajta. A szett tartalmaz két figurát, nőstény és hím oroszlánt, lapátot, tartalék gumiabroncsokat és egyéb kiegészítőket.

Legfontosabb jellemzők

  • 4 éves kortól ajánlott
  • fejleszti a képzelet és az ügyességet
  • Mosható
  • Kiváló minőségű műanyag
  • Playmobil más készleteivel is kombinálható

Csomag mérete:
35 × 12,5 × 24,8 cm

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról szóló rendeletnek és minden jogi normának. Természetesen megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Playmobil 6798 Szafari terepjáró oroszlánokkal Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Playmobil 6798 Safari terénní auto s navijákem. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Playmobil 6798 Safari terénne auto s navijakom. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PLAYMOBIL® 6798 Safari-Geländewagen mit Seilwinde. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PLAYMOBIL® 6798 Safari-Geländewagen mit Seilwinde.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ