Playmobil 6862 Hordozható divatos butik

Termékkatalógus
Playmobil 6862 Hordozható divatos butik
- 4 éves kor felett ajánlott
Kód:  HRAif1014 Termékszám:  4008789068620 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Playmobil 6862 Hordozható divatos butik

A PLAYMOBIL készletek megbízhatóak, elragadtatják és szórakoztatják a gyerekeket. A különböző témájú játékok miatt minden gyermek talál kedvére való készletet. A gyerekek értékelni fogják a sok kifinomult kiegészítőt, a felnőttek pedig azt, hogy a készlet elemei higiénikusak, egyszerűen tisztíthatók, és nem veszítik el a színüket. A Playmobil készlet ösztönzi a képzeletet és a kreativitást, valamint elősegíti a gyerekek motoros készségeinek fejlődését.

Legfontosabb jellemzők

  • Kreatív tematikus Playmobil készlet
  • Divatos butik hordozható táskában
  • Kifinomult elemek
  • Sok kiegészítővel
  • Higiénikus, könnyen mosható
  • Ösztönzi a képzelet és a kreativitást
  • Elősegíti a motoros készségek fejlődését
  • Alkalmas gyerekek számára 5 éves kortól

Hordozható divatos butik

A táska kinyitása után látványos, divatos butik jelenik meg polcokkal, pultokkal, pénztárgéppel és más felszerelésekkel. Vannak még itt próbababák, táskás, kalapok, tükrök és különböző kiegészítők is ékszerek formájában. Minden hölgy és lány a Playmobil világából szeretni fogja ezt a butikot, ahol mindig megtalálhatóak a legjobb ruhák. 

A csomag tartalma:
2 db modell, vevőszámláló, spanyolfal, nagy tükör, sok ruha és divatos kiegészítők

A játék megfelel az Európai Parlament és Tanács 2009/48 / EK 2009 június 18-án meghozott, a játékok biztonságosságára vonatkozó és jogi normáknak megfelelő cseh szabályozásnak. Természetesen tartalmaz megfelelőségi nyilatkozatot.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Playmobil 6862 Hordozható divatos butik Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Playmobil 6862 Přenosný módní butik. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Playmobil 6862 Prenosný módny butik. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PLAYMOBIL® 6862 Modeboutique zum Mitnehmen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PLAYMOBIL® 6862 Modeboutique zum Mitnehmen.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ