Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

Playmobil 6871 Indulhatunk a nászútra! StarterSet

Termékkatalógus
Playmobil 6871 Indulhatunk a nászútra! StarterSet
Építőjáték - 4 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAif1022 Termékszám:  4008789068712 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Playmobil 6871 Indulhatunk a nászútra! StarterSet Megszűnt

Playmobil 6871 Indulhatunk a nászútra! StarterSet

A PLAYMOBIL készletek minden bizonnyal örömteli szórakozást nyújtanak a különböző korú gyermekek számára. A különféle témájú készletek között minden kisgyerek megtalálja a kedvére valót. A gyerekek kedvelik a sok részletgazdag kiegészítőt, a szülők pedig nagyra értékelik, hogy a darabok higiénikusan, könnyen tisztíthatók, és színük nem kopik ki. A Playmobil játékkészletek ösztönzik a képzelőerőt és a kreativitást, valamint elősegítik a gyerekek motoros készségeinek fejlődését.

Legfontosabb jellemzők

  • Kreatív tematikus Playmobil játékkészlet
  • Esküvői téma
  • Kifinomult részletek
  • Számos kiegészítő
  • Higiénikus, könnyen tisztítható
  • Ösztönzi a képzeletet és a kreativitást
  • Hozzájárul a motoros készségek fejlődéséhez
  • 4 éves kortól ajánlott

Esküvő

A menyasszony és a vőlegény már javában mulatnak a lakodalomban. Készülnek felvágni a háromemeletes tortát, és a menyasszonyi csokor eldobása sem marad el. Egy közös kép a menyasszonnyal az esküvői pavilonban, aztán az ifjú pár nászútra indul a gyünyürűen feldíszített autóval. Ebben mindenki biztos lehet!

A csomag tartalma:
Menyasszony esküvői ruhában fátyollal és csokorral, vőlegény öltönyben, háromszintes torta, pavilon, díszített kabrió, kiegészítők

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009. június 18-án a játékok biztonságáról szóló 2009/48 / EK számú rendeletének, valamint az érvényes cseh jogszabályoknak. A termék természetesen CE megfelelőségi tanúsítvánnyal is rendelkezik.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Playmobil 6871 Indulhatunk a nászútra! StarterSet Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Playmobil 6871 StarterSet Svatba. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Playmobil 6871 StarterSet Svadba. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PLAYMOBIL® 6871 StarterSet Hochzeit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PLAYMOBIL® 6871 StarterSet Hochzeit.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ