A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

PLAYMOBIL 1.2.3 6959 Targoncás Tóbiás

Termékkatalógus
PLAYMOBIL 1.2.3 6959 Targoncás Tóbiás
5 1 értékelés
Építőjáték - 18 hónapos kor felett alkalmas
Kód:  HRAa7554 Termékszám:  4008789069597 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

PLAYMOBIL 1.2.3 6959 Targoncás Tóbiás

Szeretné gyermekét ösztönözni a kreativitása és a képzelőereje használatára? Akkor itt az egyedülálló lehetőség Önnek. A PLAYMOBIL játékszett megengedi a gyermekének, hogy szórakozás közben fejlessze a kreativitását és a motoros készségeit. Az összes termék higiénikus, könnyen mosható, színtartó és nem tartalmaz lenyelhető kis részeket. A PLAYMOBIL szettek kifinomultak, és a különböző témák sokaságára fókuszálnak. Sokszor fogja magát azon találni, hogy szeretne a gyermekével együtt játszani és több minőségi időt eltölteni velük. Szóval ne féljen, hogy beleéli magát a gyermeke képzeletvilágába. A Targoncás Tóbiás szett összeszerelve van becsomagolva, így azonnal használható. Óvatosan tegye fel a rekesznyi üvegeket a targoncára, és használja a remek ügyességét, hogy a szállított termékek karcolásmentesen legyenek elszállítva.

Okok a megvásárlására

  • A játékszett fejleszti a gyermeke kreativitását, motoros készségeit, miközben reklámozza a szórakozást
  • Ösztönöz a kreativitás és a fantázia használatára
  • Színes, kidolgozott darabok
  • Higiénikus, színtartó anyag
  • Téma: Targoncás Tóbiás
  • Ajánlott kor: 18 hónap felett

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PLAYMOBIL 1.2.3 6959 Targoncás Tóbiás Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Playmobil 1.2.3 6959 Vysokozdvižný vozík. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Playmobil 1.2.3 6959 Vysokozdvižný vozík. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PLAYMOBIL 1.2.3 ® 6959 Gabelstapler. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PLAYMOBIL 1.2.3 ® 6959 Gabelstapler.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ