Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Playmobil 9146 Zsákbamacska fiúknak 11. sorozat

Termékkatalógus
Playmobil 9146 Zsákbamacska fiúknak 11. sorozat
Figura - 4 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAif1087 Termékszám:  4008789091468 Gyártó honlapja:
Playmobil 9146 Zsákbamacska fiúknak 11. sorozat Megszűnt

Playmobil 9146 Zsákbamacska fiúknak 11. sorozat

A PLAYMOBIL hosszú évek óta garantálja a gyerekek szórakoztatását és örömét a különböző életkoroknak megfelelő játékokkal. Tematikus csoportosításuknak köszönhetően mindenki megtalálja azt, amelyikkel a legnagyobb mókában lehet része. A gyerekeket lenyűgözi a játékok aprólékos kidolgozása, a szülőket pedig az, hogy a különböző darabok könnyen és higiénikusan tisztíthatók anélkül, hogy festékfoltot hagynának maguk után. A PLAYMOBIL segíti gyermeke fejlődését, képzelőerejét, és kreativitását.

Legfőbb jellemzők

  • Kreatív, tematikus játékszettek
  • Meglepetés figura a tasakban (zsákbamacska)
  • Aprólékos kidolgozás
  • Számtalan kiegészítő
  • Higiénikus, könnyen tisztítható
  • Fejleszti a képzelőerőt és kreativitást
  • Fejleszti a gyermekek motoros képességeit
  • 4 éves kortól ajánlott

Zsákbamacska fiúknak

A 11. sorozat minden tasakjában 1 figura található az összegyűjthető 12-ből, amelyek minden gyermeket lenyűgöznek. Gyűjtheti az egy szetthez tartozó figurákat, vagy akár a teljes kollekciót is. A csomagokban található figurák: gitáros, szellem szolga, kerti törpe, karbantartó, múmia, spártai katona, űrpilóta, időutazó, viking, kalóz, szuperhős.

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48/EK 2009. június 18-án hozott, játékokra vonatkozó irányelvének a játékok biztonságáról, és minden jogi normának a cseh szabályozások szerint. A csomag tartalmazza a tanúsítványt.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Playmobil 9146 Zsákbamacska fiúknak 11. sorozat Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Playmobil 9146 Figures Boys (Serie 11). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Playmobil 9146 Figures Boys (Serie 11). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 9146 PLAYMOBIL-Figuren Boy (Serie 11). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 9146 PLAYMOBIL-Figuren Boy (Serie 11).
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ