30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

PLUS Disney Tündérek

Termékkatalógus
PLUS Disney Tündérek
Iskolatáska - Méretek 330 x 210 x 420 mm, az ajánlott életkor 6-9 év (1. és 2. általános iskola)
Kód:  GR433s Termékszám:  8595096712484 Gyártó honlapja:

PLUS Disney Tündérek

Az ergonomikusan kialakított, könnyű Tündérek hátizsák 3D alumínium mintával van ellátva, amely biztosítja a hátizsák megfelelő záródását. Az anatómiai párnázás kényelmes légáteresztő anyagból készült. A széles, puha, állítható pántok úgy vannak kialakítva, hogy tökéletesen illeszkedjenek és egyenletesen támaszkodjanak a gyermek vállán. Nagy pozitívum a hátizsák kis tömege. 2 tágas rekeszből áll, amelyek cipzárral vannak elválasztva. A gyermek itt kényelmesen tárolhatja az összes általános iskolai felszerelését. A táska elején két kisebb zseb található, ahol kisebb tárgyakat lehet tárolni. A palackok számára kialakított zsebek a táska oldalán vannak. A hátizsákot számos fényvisszaverő felület borítja a gyermek biztonságának növelése érdekében. A felső, gumival ellátott foganytúnak köszönhetően a táskát kézben is lehet vinni. A hátizsák alja erős anyagból készült, amely védi a tartalmát felborulás, vagy nedvesség esetén. Exkluzív design. Minőségi anyagból készült.

Műszaki adatok:

Jellemzők:
Fix fül (a szárny belső oldalán)
Belső tér - 2 nagy rekesz, cipzárral elválasztva
A5-ös méretű első zseb
2 zseb az oldalán (palacknak, stb.)
Fényvisszaverő csíkok
Műanyaggal erősített fogantyú
A Cseh Köztársaság gyártójának terméke

Tömeg:
1000 g

méretek:
330 x 420 x 210 mm

Paraméterek

Használat
Iskolába Kész!

Használat

Használat
Iskolába Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PLUS Disney Tündérek Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PLUS Disney Fairies. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PLUS Disney Fairies. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PLUS Disney Fairies. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PLUS Disney Fairies.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ