A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU ApF HU

Pokémon - készlet 4 db - Charizard

Termékkatalógus
Pokémon - készlet 4 db - Charizard
Figura Tartalmaz még egy figura mozgó alkatrészek, 3 kis figurák, azonosító címkék részleteivel Pokemons, az ajánlott korosztály 4 éves
Kód:  ZA305t2 Termékszám:  ASRT053941180201
Pokémon - készlet 4 db - Charizard Megszűnt

Pokémon - készlet 4 db - Charizard

Elkapni őket! Ha azok közé szerelmeseinek színes galaktikus állatok úgynevezett Pokemon, legyen óvatos. Most akkor halad egy új akció készlet 1 nagy darab mozgó alkatrészek, illetve három kisebb. Charizard, Excadrill, Pignite és Stunfisk pontosan ugyanaz, mint emlékszik rájuk.Részletezve excel minőség és design. Ezen kívül van egy 4-es papír azonosító címkék ad, hogy teljes körű tájékoztatást a méretei és súlya az egyes kedvenc hősei.Alkalmas minden fiatal tisztelői Pokemon 4 év.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Pokémon - készlet 4 db - Charizard
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pokémon - Sada 4 figurek - Charizard. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Pokémon - Sada 4 figúrok - Charizard. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pokémon - Set mit 4 Stück - Charizard. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pokémon - Set mit 4 Stück - Charizard.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ