Doručení zdarma Alzaboxy

Pokémon – Sword & Shield Astral Radiance

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Csomagolás típusa
Booster
(2)
Blister
(1)
Termék típusa
Kártyajáték
(4)
Album
(1)
Szűrés

A Pokémon – Sword & Shield Astral Radiance az egyik legújabb tagja az amúgy is gazdag Pokémon családnak. Ebben a sorozatban mindenféle érdekes Pokémonokat találsz, amelyek esetleg hiányoznak a paklidból. Mit szólnál egy igazán erős támadással rendelkező Origin Forme Palkia VSTAR-hoz? Vagy valami új, jó képességű védőt? Attól függ, mire van szükséged. Olvass tovább, hogy megtudd, hogyan adhatod hozzá a paklidhoz az Astral Radiance-t.

Tovább

A Pokémon Astral Radiance új karakterekkel bővül

A Pokémon – Sword & Shield Astral Radiance sorozat tizedik kiadása a Pokémon gyűjtögetős kártyajátékoknak. A Pokémon Sword & Shield Astral Radiance videojáték alapján készült játékban megismerkedhetünk a 8. generációs Pokémonokkal és az új Pokémon V, VMAX és VSTAR játékokkal. Az Astral Radiance az első kiadás, amely bevezeti az új Radiant kártyamechanikát. A Radiant Pokémon a Pokémonok egy különleges változata, amely egyedi képességekkel rendelkezik és erősebb, mint a normál változatok.

i

A Pokémon Astral Radiance több száz kártyája

A Pokémon – Sword & Shield Astral Radiance számos új kártyát is tartalmaz a meglévő Pokémonokhoz, köztük új kártyákat a VSTAR Pokémonokhoz és az Origin Forme Pokémonokhoz. Összesen 246 kártyát kínálhat ez a sorozat, köztük 30 Trainer Galéria kártyát és 27 Secret Rare Pokémont. A Pokémon Astral Radiance egy nagyszerű kiegészítő a Pokémon Trading Card Game minden rajongója számára.

Az Astral Radiance Elite Trainer Box tetszeni fog

A Pokémon Astral Radiance Elite Trainer Box nemcsak a gyűjtők számára csábító pakli, hanem a klasszikus játékosok számára is, akik új kártyákkal és kiegészítőkkel szeretnék bővíteni gyűjteményüket. Ebben a csomagban 8 pakli tíz véletlenszerűen megkevert kártyát, 65, a Pokémon Darkai-t ábrázoló kártyaborítót és 45 energiakártyát találsz, hogy növeld a stratégiai lehetőségeket a játékkészletedben. Természetesen 6 kocka is van egy sebesülésszámlálóval és egyéb csábító extrákkal, mint például 2 akril állapotjelző vagy egy akril jelző a VSTAR támadáshoz. A csomag tartalmaz egy hozzáférési kódot is a Pokémon Trading Card Game online változatához.

A Pokémon – Sword & Shield Astral Radiance legérdekesebb lapjai közé tartozik a Radiant Greninja, egy erős víz-pokémon, az Origin Forme Palkia VSTAR egy pusztító sárkánytámadással, és a Galarian Mr. Mime VMAX, egy pszichikus pokémon, amely akár 300 sebzést okozó támadással is meglep.

Pokémon Astral Radiance Elite Trainer Box
ETB kívülről

Pokémon Astral Radiance ETB
ETB belülről

Még több Pokémon Astral Radiance pakli

A fent leírt Elite Trainer Box mellett más típusú csomagokat is hozzáadhatsz a Pokémon Astral Radiance sorozatból a gyűjteményedhez. Az online áruházunkban Boostereket, Blistert és Build & Battle Stadiumot is találsz. Mit tartalmaznak ezek a Pokémon – Sword & Shield Astral Radiance csomagok, és miért lehetnek hasznosak?

  • A Pokémon Astral Radiance Booster a többi megjelent sorozathoz hasonlóan minden Pokémon TCG-rajongó számára alapvető fontosságú. Minden Booster Pack 10 véletlenszerűen kiválasztott kártyát tartalmaz – ezek lehetnek ritka vagy ultra ritka Pokémonok. Az Astral Radiance Boosterek nem fognak csalódást okozni.
  • A Pokémon Astral Radiance Blister tökéletes választás azoknak a játékosoknak, akik egy kicsit többre vágynak, mint amit a klasszikus Booster Pack kínál. A Blister 10 véletlenszerű kártya mellett egy három kártyából és egy gyűjthető érméből álló evolúciós sort is tartalmaz. A Blister nagyszerű módja annak, hogy gazdagítsd a teljes gyűjteményedet.
  • A Pokémon Astral Radiance Build & Battle Stadium a tökéletes csomag azok számára, akik azonnal szeretnének belevágni. A csomag 2 Build & Battle Boxot tartalmaz, mindegyikben 40 kártyával, 121 energiakártyával, 4 boosterrel és egy egyedi fóliás promóciós kártyával a tetején. Így habozás nélkül elkezdheted paklikat rakosgatni és csatázni.

i

A Pokémon – Sword & Shield Astral Radiance Mini Albumot is megtalálod. Ez egy kompakt portfólióként szolgál, amely akár 60 kártyát is képes befogadni. Ehhez a kis portfólióhoz tartozik a Pokémon Astral Radiance Booster is, így a vásárlással extra kártyákat kapsz a gyűjteményedhez.

Pokémon Astral Radiance Build & Battle Stadium
Build & Battle Stadium

Pokémon Astral Radiance Booster
Booster

Pokémon Astral Radiance Blister
Blister

Pokémon Astral Radiance Mini Album
Mini Album

Játssz Pokémon Astral Radiance kockával

A Pokémon – Sword & Shield Astral Radiance kockák a Pokémon TCG 2022-ben megjelenő hivatalos kockái, amelyek két színben kaphatók. A kockák tartós anyagból készültek, és ideálisak a Pokémon TCG játékhoz. Ráadásul kétféle változatban kaphatók. A standard változat fekete és fehér színben kapható, míg a limitált kiadású kockák kék és arany színnel büszkélkedhetnek. Ez egy nagyon érdekes kiegészítője lehet a hagyományos kártyajátéknak.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Pokémon kártya - Sword & Shield: Astral Radiance (SWSH10), 12 csomag a készletben, angol nyelvű
17 990 Ft

2.
Pokémon kártya - Sword & Shield: Astral Radiance (SWSH10), Booster, 10 kártya a csomagban, angol nyelvű
több darab vásárlása esetén 1 820 Ft-tól

3.
Pokémon kártya - Sword & Shield: Astral Radiance (SWSH10), 60 kártya a csomagban, angol nyelvű
több darab vásárlása esetén 2 610 Ft-tól

5 termék
4,4
Pokémon TCG: SWSH10 Astral Radiance - Build & Battle Stadium
Pokémon kártya - Sword & Shield: Astral Radiance (SWSH10), 12 csomag a készletben, angol nyelvű
17 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc00327
4,8 25×
Pokémon TCG: SWSH10 Astral Radiance - 1 Blister Booster
Pokémon kártya - Sword & Shield: Astral Radiance (SWSH10), Booster, 10 kártya a csomagban, angol nyelvű
1 820 Ft -tól
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc00322
5,0 19×
Pokémon TCG: SWSH10 Astral Radiance - Mini Album
Pokémon kártya - Sword & Shield: Astral Radiance (SWSH10), 60 kártya a csomagban, angol nyelvű
2 610 Ft -tól
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc00325
4,9 12×
Pokémon TCG: SWSH10 Astral Radiance - 3 Blister Booster
Pokémon kártya - Sword & Shield: Astral Radiance (SWSH10), Booster, 3 csomag a készletben, 10 kártya a csomagban, angol nyelvű
6 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc00323
5,0
Pokémon TCG: SWSH10 Astral Radiance - Premium Checklane Blister
Pokémon kártya - Sword & Shield: Astral Radiance (SWSH10), Blister, 10 kártya a csomagban, angol nyelvű
2 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: HRAkc00324

Pokémon – Sword & Shield Astral Radiance

A Pokémon – Sword & Shield Astral Radiance kategóriában összesen 5 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Pokémon – Sword & Shield Astral Radiance – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó pokémon – Sword & Shield Astral Radiance
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ