Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Politikai Globe

Termékkatalógus
Politikai Globe
Puzzle 180 db, ajánlott kora 7 éves kortól
Kód:  HRAa4912 Termékszám:  5900511602432

Politikai Globe

Ha Jézushoz írsz, ne felejtsd el hozzáadni a Globe puzzle-t. Biztos, hogy ez a nagyszerű, 180 darabos puzzle, garantálja a legjobb élvezetet. Ez egy kisebb és nagyobb gyermeApproxől állhat, szülők, nagyszülők, nagybácsik, nagynénik és haverok csatlakozhatnak. Ez lehet egy egész család. A hosszú téli estéken ez a szórakozás a felejthetetlen pillanatokat teremt a családi kényelemben. 

Az esztétikailag nagyon sikeres kirakós játék nem csak szórakoztatható. Ugyanakkor fokozza a figyelmet, a koncentrációt és a türelmet , mert az egyik helyes dolog megtalálása mindenek között, mindenképpen sok mindent szeretne. A gyerekek a térbeli orientációt, a fantáziát és a lágy motoros képességeket javítják. A kompozit földgömb a gyermek szobájának állandó dekorációjává válhat, vagy szétszerelhető és új összecsukható. Mindig szórakoztató lesz és összecsukható minden bizonnyal jobb próbálkozást nyújt.
A kirakós játékot 7 éves és idősebb fiúknak és lányoknak tervezték. A felső korhatár korlátlan. A kirakós játék kartonból készült.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Politikai Globe
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Politický glóbus. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Politický globus. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Politický glóbus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Politický glóbus.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ