Shop roku 30 dnů na vrácení

Polly Pocket baba trópusi játékszett

Termékkatalógus
Polly Pocket baba trópusi játékszett
Játékbaba - lányoknak, 4 éves kortól ajánlott, 33,5 cm magas, anyaga: műanyag
Kód:  HRAnk004670 Termékszám:  0887961980721

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Polly Pocket baba trópusi játékszett

A vízi paradicsom egy smoothie üveg formájában rengeteg kalandot kínál. Polly és Shani babák számára a Polly Pocket trópusi játszószett 3 forgó emeletet tartalmaz csukható fedéllel, amelyeken medencék, körhinta, csúszda és sok más attrakció található. A babáknak vidám tengeri állatok nyújtanak majd társaságot. A 25 tematikus tartozékból álló gazdag készlet serkenti a gyermekek fantáziáját, és a Pop & Swap tű segítségével különböző helyekre helyezhető, így még nagyobb adagszórakozásban lesz részük. A Polly Pocket trópusi játékkészletet kényelmesen össze lehet csomagolni, és a vállpánt segítségével kézitáskaként lehet hordozni.

A Polly Pocket trópusi játékkészlet legfőbb jellemzői

  • A Polly Pocket trópusi játékkészlet 3 forgó emelettel és csuklós fedéllel rendelkezik
  • Medencék vízsugárral és buborékokkal, körhinta és egyéb vízi attrakciók szintén megtalálhatóak rajta
  • 25 tematikus meglepetést tartalmazó gazdag készlet a gyermekek kreativitásának ösztönzésére szolgál
  • A babapár 33,5 cm magas és mozgatható ízületekkel rendelkezik
  • A vidám állattársak három lóhere levele aranyos formatervezéssel gyönyörködtet
  • A készletet egy kifinomult rendszer segítségével könnyen össze lehet csomagolni, és a vállpántnak köszönhetően könnyen hordozható

Rengeteg szórakozás a Polly Pocket trópusi játékkészlettel

A két baba mozgatható ízületekkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy részt vegyenek az akciódús kalandokban. Egyedül nem tudnak megállni, szükségük van a szett valamelyik részének támogatására, de hát erről szól egy rendes nyári kaland. Senkinek nem szabadna a pálya szélén állnia és unatkoznia! A smoothie vízi parkban pedig rengeteg lehetőség van a szórakozásra. A Polly Pocket trópusi játékkészletmedencéket, körhintát, csúszdát, vízi bicikliket, ugródeszkát, strandbárt és egyéb meglepetéseket tartalmaz. Egy csikóhal, egy delfin és egy polip is elkíséri a Polly és Shani babákat mind ezeken a látványosságokon.

A Polly Pocket trópusi játékkészlet gyümölcsös meglepetést rejt magában

A színes vízi paradicsom nem csak kívülről vonzó. A Polly Pocket trópusi játékkészlet bőven tele van kütyükkel és még különféle titkokkal is. Mint például azok a gyümölcsösek. Tudod, mi történik, ha összenyomod például az ananászt? Egy kisebb gejzír tör ki! És amikor narancsot facsarsz? Vicces kis buborékok jelennek meg. Mindössze annyit kell tenned, hogy feltöltöd vízzel. És akkor az eper megpörgeti a csodálatos körhintát.


Paraméterek

Alsó korhatár
4 éves kortól Kész!
Játék magassága
33,5 cm Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
4 éves kortól Kész!

Tulajdonságok

Játék magassága
33,5 cm Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Polly Pocket baba trópusi játékszett Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Polly pocket panenka tropický herní set. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Polly Pocket bábika tropická herná sada. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Polly Pocket - Tropical Play Set. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Polly Pocket - Tropical Play Set.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ