A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Prémium Panther

Termékkatalógus
Prémium Panther
Iskolai felszerelés tartalmazza hátizsák, egy zacskó sportcipőt, egy emelettel ceruzatartó, Helf doboz A4
Kód:  HRAa8411 Termékszám:  0-092 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Prémium Panther

Iskola beállítani a motívuma Panther lesz édesíti tanulságok és a házi, hogy minden diák az első évfolyamra az általános iskolában. Gyermekek büszkélkedhet nemcsak egy barát stílusos hátizsák, hanem illeszkedik a büntetést, kiterjed a könyvek és egy zacskó tornacipő, papucs vagy edzés ruhát. Anatómiai hátizsák könnyű és hála speciálisan pántok egyenletesen betöltött gyermek válla, így egészségügyi problémák megelőzésére. Praktikus HeFT doboz A4 marad minden munkafüzetek és tankönyvek egészen a végéig a tanév. Zsinóros táska és tornacipő is kényelmesen viselhető vállon vagy csatlakozik a táskát.

Miért vásárolja meg a teljes készlet, 4 az 1-ben?

  • Takarítson meg időt a megállapítás egyedi igények
  • Minden fontos iskolai felszerelés illeszkedik egymáshoz
  • Olcsóbb, mint a külön vásárolt
  • Baba vigasztalta több dolgot népszerű motívum

Kényelmes iskola táska

A legértékesebb a készlet nagyon könnyű hátizsák anatómiai méretei 33 × 39 × 21 cm, amely, hála az ergonómikus forma helyesen beilleszkedjen a hátán kisgyermekeket. A tágas fő rekesz ideális notebookhoz és tankönyvek, nagy elülső zseb újra szankciókra és snack. Vissza hátizsák párnázott kényelmes légáteresztő anyag és annak széles állítható pántok tökéletesen tapadnak a vállát. Alkalmanként, iskolai vagy otthoni kell menni a sötét és ezekben az esetekben értékelni fogja a biztonsági fényvisszaverő felületeket. Az is hasznos, oldalzseb üveg és gumi markolat gyors a fegyverek.

Plusz kapsz...

Amellett, hogy a hátizsák kétségtelenül jól jöhet is emeletes tolltartó tömör anyagból, hurkok tollak. Egy másik gyakorlati eszköz doboz van az A4-es notebook, amely könnyen zárja a gumiszalagot és munkafüzeteket és tankönyvekben is biztonságos a károsodástól vagy kiürítése. Végül a gyermek használja és papucs táska, tornacipő vagy ruhát az edzőterembe. Csak letöltés, a válla fölött, és menj.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Prémium Panther Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Premium Panther. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si premium Panther. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Premium-Panther. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Premium-Panther.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ