A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

PT1506-01 - tacskó

Termékkatalógus
PT1506-01 - tacskó
5 4 értékelés
Papírmodell - 3D kirakó, rajzolt útmutató, lézerrel vágott, éles sarkak nélkül, az elemek vastagsága: 0,8–1 mm, az elemek száma: 45, méret: 30 × 65 × 100 mm
890 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  HRAnk002410 Termékszám:  PT1506-01
PT1506-01 - tacskó 890 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

PT1506-01 - tacskó

Lepd meg gyermekedet egy 3D kirakóval, amit majd játékként használhat. A papírmodell lányok és fiúk számára egyaránt alkalmas. Az apróságokat hosszú időn át szórakoztatja, és összerakás közben fejlődnek a finommotoros képességeik. Engedd, hogy gyermeked felfedezze az őt körülvevő világot. A 3D puzzle jótékonyan hat szellemi képességeire, koordinációjára, logikaigondolkodására, megfigyelőképességére és kézügyességére egyaránt.

A Tacskó PT1506-01 papírmodell legfontosabb jellemzői

  • A papírmodell fiúk és lányok számára egyaránt alkalmas
  • Fejleszti a finommotoros képességeket, a koordinációt, a logikus gondolkodást és a megfigyelőképességet
  • A csomagolásban rajzolt útmutatót találsz
  • A darabokat lézerrel vágják a tökéletes pontosságért
  • A 3D papírmodell összeállítása biztonságos
  • Nincsenek éles szélei

A mellékelt útmutató szerint járj el

A gyerekek a rajzolt útmutató szerint állíthatják össze a papírmodellt. Összehasonlíthatják az egyes részeket és átgondolhatják, melyik hová tartozik és milyen sorrendben kerüljenek a darabok a helyükre. Minden egyes darab lézerrel kivágott a tökéletes pontosság és a művészi benyomás érdekében. A gyerekek minden bizonnyal örömmel fogadják a felnőttek segítségét a legkisebb darabokösszeállításánál. Ajándékozd meg gyermekedet a 3D alkotás örömével.

A papírmodell tananyagként szolgál

A 3D papírmodell összeállítása előtt a gyermekek ismerkedjenek meg a kapott modellel, valamint a figura valós életben betöltött szerepével. Engedd, hogy a gyermekek történeteket alkossanak és fejlesszék gyermeki fantáziájukat. A papírmodellel végzett munka teljesen biztonságos. A precíz kivágásnak köszönhetően nincsenek éles sarkai, és nem áll fenn a kéz sérülésének veszélye. Minden egyes lépés sorszámozott,így a gyermekeknek nem fog gondot okozni a modell összeállítása. A modell darabjai kellően erősek, vastagságuk 0,8–1 mm.

A tacskó mérete:
30 × 65 × 100 mm

Az elemek száma:
45 db


Paraméterek

Alsó korhatár
5 éves kortól Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
5 éves kortól Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Jezevčík PT1506-01. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Jazvečík PT1506-01. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dackel PT1506-01. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dackel PT1506-01.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ