Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Puzzle a legfiatalabb - Állatok

Termékkatalógus
Puzzle a legfiatalabb - Állatok
3,0 1 értékelés
Ajánlott kor 3 éves kortól
Kód:  HRAa3542 Termékszám:  5906018008289

Puzzle a legfiatalabb - Állatok

Puzzle, a legendás játék, amely messze célja csak a gyerekeknek. Milliók és milliók szerte a világon imádják egymásra egyedi darab különböző alakú. De ez nem csak a szórakozás, hanem olyan tevékenység, amely élesíti az agyat, gyakorlott memória és alakfelismerés. Kínálunk egy gazdag motívumok és típusai - a gyermekek és a fejlett 3D kit. Ezért kiválaszthatja puzzle alkalmas munka az Ön számára. 

Ez a kiadás puzzle célja azoknak igazán legkisebb, és segít nekik adja meg a varázslatos világa alkotó darabok. Témájú puzzle alakja kiváló fejlesztése finom motoros készségek, az érzékelés és az észlelés a formák és színek. 

Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Puzzle a legfiatalabb - Állatok
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Puzzle pro nejmenší - Zvířátka. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Puzzle pre najmenších - Zvieratká. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Puzzle für die Kleinsten - Tiere. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Puzzle für die Kleinsten - Tiere.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ