Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Puzzle - Állatok

Termékkatalógus
Puzzle - Állatok
- tartalom: 4, 6, 9, 12 darabból álló kirakósok, ajánlott korosztály: 2-4 év
Kód:  HRAa3871 Termékszám:  5900221020717 Gyártó honlapja:

Puzzle - Állatok

Négyféle puzzle gyönyörű illusztrációkkal az állatvilágból, amely még a legkisebb építőknek is örömet okoz. A szettben 4, 6, 9 és 12 darabból álló képek találhatók, így kiválaszthatod közülük a gyermekeid korának és képességeinek leginkább megfelelőt. A darabok különösen szilárd kartonból készültek, ezért nagy ellenállóképesség jellemzi őket. A készlet szolgálhat a gyermek első puzzle-jeként két éves kortól, és kiváló lehetőséget teremt a szülőknek is egy szórakoztató játékra a gyermekkel. A kirakózás a gyerekek egyik kedvenc időtöltése, ráadásul erősen támogatja a logikus gondolkodás és képzelőerő megfelelő fejlődését. 

Jellemzők:

  • 4 nehézségi fokozat
  • Gyönyörű illusztrációk
  • Ideális első puzzle a legkisebbeknek


Ez a játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009 június 18-i 2009/48/ES a játékok biztonságáról szóló előírásnak és a cseh szabályozás minden jogi normájának. CE megfelelőségi nyilatkozattal ellátva.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Puzzle - Állatok
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Puzzle - Zvířátka. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Puzzle - Zvieratká. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Puzzle - Tiere. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Puzzle - Tiere.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ