Ravensburger 3D Puzzleball - Unikornis

Termékkatalógus
Ravensburger 3D Puzzleball - Unikornis
72 darab, 6 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAa6229 Termékszám:  4005556121298

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Ravensburger 3D Puzzleball - Unikornis

A puzzle szerelmese vagy? A német Noris cég újdonságot hoz a puzzle világába. A háromdimenziós puzzle-t! A háromszintű puzzle speciális anyagból készült. Könnyen alakítható és alkalmazható, mely növeli a vonzerejét. A puzzle különálló darabjairól csak le kell szedni a fóliát és összeszorítani az egyes darabokat. Ezután elkezdheted az alkotást. Még ragasztóra se lesz szükséged. Éppen ezért kedved szerint alakíthatod. Rakd ki a képét egy aranyos unikornisnak, mely a te kezed által jött létre és ami, köszönhetően a háromdimenziós hatásnak, valóságosabbnak hat, mint valaha. 

Főbb jellemzőm

  • Fejleszti a gyors döntéshozatali képességet
  • Barátságos színű design
  • A taktilis és szenzoros készséges fejlesztése
  • A finommotoros képességek, a kreatív gondolodás és a képzelőerő fejlesztése 
  • Elősegíti a kisgyermek mentális és fizikai fejlődését is

 

Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

Ez a játék megfelel az Európai Parlament és Tanács által kiadott, 2009 június 18-án kiadott, 2009/58 / EC szabványának, mely a játékok biztonságos és törvényen alapuló forgalmazását érinti, a cseh törvényekkel összhangban. Erről létezik az Európai Tanács által kiadott nyilatkozat. 

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Ravensburger 3D Puzzleball - Unikornis Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ravensburger 3D Puzzleball - Jednorožec. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 3D Puzzleball - Jednorožec. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ravensburger 3D-Puzzleball - Einhorn. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ravensburger 3D-Puzzleball - Einhorn.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ