we apologize for the inconvenience, but due to technical difficulties there may be delays of order pickups at our branches. We are working on the repairs. Thank you for your understanding.

Ravensburger Puzzle ceruzatartó - Agatha Ruiz de la Prada 3D

Termékkatalógus
Ravensburger Puzzle ceruzatartó - Agatha Ruiz de la Prada 3D
Puzzle - 54 darab, az ajánlott életkor: 7 éves kortól
Kód:  HRAa4483 Termékszám:  4005556120765 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Ravensburger Puzzle ceruzatartó - Agatha Ruiz de la Prada 3D Megszűnt

Ravensburger Puzzle ceruzatartó - Agatha Ruiz de la Prada 3D

Amennyiben gyerekeidnek már az egyszerű puzzle nem elég, lepd meg őket ezzel az 54 darabos 3D építőjátékkal. amelyből praktikus és szép ceruzatartó (amelyben más eszközök is tárolhatóak) rakható ki. Nemcsak jól szórakozhatnak a ceruzatartó összerakásakor, hanem a puzzle kirakásával fejleszthetik a finommotoros képességeiket és fantáziájukat. Az egyes darabok precízen kidolgozottak, hogy pontosan illeszkedjenek egymásba és tolltartó formát öltsenek, amely ragasztó nélkül is szilárdan tart. A tartós műanyag praktikus eszköz, de egyben nagyszerű dekoráció is lehet minden kislány szobájában.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Ravensburger Puzzle ceruzatartó - Agatha Ruiz de la Prada 3D Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ravensburger Stojan na tužky - Agatha Ruiz de la Prada 3D. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Stojan na ceruzky - Agatha Ruiz de la Prada 3D. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ravens Stehen Bleistift - Agatha Ruiz de la Prada 3D. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ravens Stehen Bleistift - Agatha Ruiz de la Prada 3D.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ