A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Ravensburger Animal party

Termékkatalógus
Ravensburger Animal party
Puzzle 200 darab, az ajánlott korosztály 8 éves kortól
Kód:  HRAa6416 Termékszám:  4005556126439 Gyártó honlapja:

Ravensburger Animal party

Tökéletes választás a szabadidő! Amikor egy puzzle nem csak jó szórakozás, hanem fejlődik a térbeli képzelőerő, képes összpontosítani és a türelem. Hála a jó minőségű az összes alkatrész a puzzle, az eltöltött idő több, mint 200 darab élményt. A Soft - kattints összekapcsolása biztosítja, hogy együtt a darab tökéletesen illeszkedik, de ugyanolyan könnyen felold. Minden egyes darab egyedi alakja, így soha nem lesz, hogy a darab hozzárendeljük a rossz helyen képet. Továbbá puzzle tükröződésgátló bevonattal, így a tervezési lesz tökéletesen látható minden fényviszony. 

Minőség és nagy design Ravensburger

  • Puzzle Animal témájú party
  • 200 db
  • A kép mérete 49 cm x 36 cm
  • A Soft - kattints összekötő darabok
  • Tükröződésmentes kezelés puzzle
  • Kiváló minőségű és precíz kivitelezés
  • Ajánlott kor 8-99 év

őket össze

Nézd meg a gyerekek felfedezzék és fejlesszék készségek, mint a türelem, fókusz, koncentráció, ügyesség és képzelőerő - egy puzzle lehetne valami több, mint szórakozás!

Kiváló minőségű és precíz kivitelezés

Összetétele a puzzle darabokat a kapott kép nagyon vicces, de nagyon munkaigényes. Pro perfektní výsledek je nezbytné, aby každá součást vynikala kvalitou i odolností - německý výrobce Ravensburger  si je toho vědom a nepodceňuje ani jeden krok jeho výroby. Ezért mindig a legjobb minőségű anyagok és szigorúan ellenőrzi a termelés a sablonokat. Annak érdekében, hogy nincs két darab a puzzle ugyanaz lesz, a sablonok, a sablon, kézzel készült. És a lézeres vonalak precíz manuális kullancsok meghalni biztosítja a pontos méreteket az egyes elemek mindkét milliméter hiányában nem kívánt hézagokat a kapott kép.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Ravensburger Animal party
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ravensburger Zvířecí párty. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Zvieracie párty. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ravenstier Partei. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ravenstier Partei.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ