Shop roku Akvizice ApF HU

Ravensburger 127184 Az óriási birodalomban

Termékkatalógus
Ravensburger 127184 Az óriási birodalomban
5 2 értékelés
Puzzle - fiúknak és lányoknak, ajánlott életkor: 8 év
Kód:  HRAa6414 Termékszám:  4005556127184 Gyártó honlapja:
Ravensburger 127184 Az óriási birodalomban Megszűnt

Ravensburger 127184 Az óriási birodalomban

A szabadidő eltöltés tökéletes formája! A puzzle kirakás nem csupán szórakozás forrása, de a térbeli képzelőerő, koncentráció és türelem fejlesztésével is szolgál. A kirakós játék minden egyes darabja kiváló minőséggel rendelkezik, így a 200 darabos játékkal eltöltött idő felejthetetlen élmény lesz. A Soft-click illeszkedés garantálja az egyes darabok tökéletes illeszkedését, és azok stabil tartását. Minden egyes darab egyedi formában érkezik, így a téves beillesztés esélye abszolút kizárt. Továbbá a tükröződésgátló felületkezelés biztosítja a kép kiváló láthatóságát bármilyen világítási körülmények között. 

Ravensburger minőség és remek design

  • Puzzle - Az óriások birodalmában téma
  • 200 db
  • A kép mérete: 49 x 36 cm
  • Soft-click illeszkedés
  • Tükröződésgátló felületkezelés
  • Kiváló minőség és kidolgozás
  • Ajánlott életkor: 8-99 év

Szórakozás együtt

Gyermekei a puzzle kirakásával nem csupán remekül szórakoznak, de új képességeket fedeznek fel, majd fejlesztik azokat, melyek elsősorban a türelem, koncentráció, kézügyesség és képzelőerő

Kiváló minőség és precíz kidolgozás

A végső kép kialakítása a kirakós összes darabjának felhasználásával egy rendkívül szórakoztató, de egyben igényes folyamat. A tökéletes végeredmény érdekében elengedhetetlen, hogy a kirakós játék darabjai kiváló minőséggel és tartóssággal rendelkezzenek - a német Ravensburger gyártó mindezt tudatosítja és a gyártási folyamat egyetlen lépését sem nagyolja el. A kézileg készített sablon minták biztosítják, hogy a játék egyetlen azonos darabot sem tartalmaz. Végső soron az egyes darabok milliméteres pontosságú kivágását, illetve a végső kép hézagmentes jellegét a vágások lézeres mérőeszközök segítségével végzett kézi ellenőrzése garantálja.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Ravensburger 127184 Az óriási birodalomban
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ravensburger 127184 V říši gigantů. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Ravensburger 127184 V říši gigantů. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ravensburger 127184 Im Riesenreich. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ravensburger 127184 Im Riesenreich.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ