Ravensburger Disney vár 3D

Termékkatalógus
Ravensburger Disney vár 3D
- mintegy 216 műanyag rész, 45 x 27 x 49 cm-es méretek összerakás után, 12 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAif4850 Termékszám:  4005556125876 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Ravensburger Disney vár 3D

Imádod a puzzle kirakását, de a klasszikus kirakós puzzle már nem elég vonzó számodra? Próbáld ki a Ravensburger puzzle-t 3D formátumban. A térbeli puzzle darabjai kiváló minőségű és rugalmas műanyagból készültek. Ragasztó nélkül, könnyedén egymásba illeszthetőek a darabok, tehát pontosan arra a helyre rögzíthetők, ahova illenek. A Ravensburger puzzle építőelemei a klasszikus puzzle-lal összehasonítva nem törnek szét, nem hajlanak el, nem karcolnak. A 3D puzzle kiemelkedik kitűnő stabilitása által, kirakása után a szoba díszévé válhat.

A Ravensburger Disney vár főbb jellemzői

  • Ravensburger puzzle 3D formátumban
  • Kiváló minőségű rugalmas műanyag
  • A darabok ragasztó nélkül egymásba illeszkednek
  • Nagy stabilitással rendelkeznek
  • Puzzle Disney vár
  • Az összerakása után a szoba díszévé válhat

Hogyan rakjuk össze a Ravensburger puzzle-t?

Az egyes darabok meg vannak számozva a hátoldalon, így követhető a puzzle összerakása emelkedő számsorrend szerint. Ha azonban kedveled a kihívásokat, a Ravensburger puzzle összerakható a számok segítsége nélkül is. Annál nagyobb lesz az öröm a kirakott modell láttán! A Ravensburger puzzle órákon át nyújt élvezetes szórakozást, emellett a finommotoros készségeket is fejleszti.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Ravensburger Disney vár 3D Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ravensburger Disney zámek 3D. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Ravensburger Disney zámok 3D. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ravensburger Disney zámek 3D. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ravensburger Disney zámek 3D.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ