A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Shop roku

Ravensburger Közeli barátja

Termékkatalógus
Ravensburger Közeli barátja
Puzzle 1000 darab, az ajánlott 14 éves
Kód:  HRAa9970 Termékszám:  4005556191154 Gyártó honlapja:

Ravensburger Közeli barátja

Bájos puzzle kiskutya meglepni minden gyermeknek. Két kutya különböző hajszín látsz hajtogatás után a 1000 darabot. Kiváló minőségű anyag tartós anyagból egy cég számára, hosszú hagyománya van. Celkové rozměry hotového motivu mají rozměry 98 × 38 cm. A darabok tökéletesen illeszkednek köszönhetően a rendszer soft - kattints. Tükröződésmentes bevonat garantálja a láthatóságot bármilyen fényviszonyok. 

Legfontosabb jellemzők

  • 2D puzzle
  • Két kis kölykök különböző hajszín
  • minőségű anyagból
  • antireflexiós bevonat
  • A méretei az összetett kép 98 x 38 cm

Természet komponálás

Teljesen összeállított kép puzzle nem csak a büszkeség a falra. Ön is használja azt a tanulás a játék. Téma aranyos kis állatok szeretik az egész családnak. Gyermekek és felnőttek a lehetőséget, hogy állítson össze egy egyszerű módja a játék felfedezni a világot. Azt is lehetővé teszi, hogy a vonat a memória, a finom motoros készségek és a képzelet. Ez csak attól függ a gondolat, ha egymásra és ragasztás vagy szétszerelt újra és tedd a falra. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Ravensburger Közeli barátja
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ravensburger Blízký přítel. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Ravensburger Blízky priateľ. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ravens Enger Freund. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ravens Enger Freund.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ